elhameliali مدیر عضویت: 1397/05/06 تعداد پست: 693 عنوان شپشه؟ | مشاهده متن کامل بحث + 237 بازدید | 31 پست سلام بچه ها من موهای خیلی پر و بلندی دارم چند وقته توی موهوم فقط جلو سرم که فرق باز میکنم ی سری دونه ها چسبیدن که شبیه رشکه اما من نه خارش دارم و اینکه چند بار مامانم موهامو گشته و حشره ایی پیدا نکرده ولی خوب چسبیده به موهوم و کنه ولی بیشتر بعد حموم نشون میده خودشو ترو خدا راهنمایی کنید من دارم دق میکنم اگه شپش باشه مرررردم من 1398/07/23 | 22:22 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
فولادین عضویت: 1398/07/02 تعداد پست: 3644 اره عزیزم تخم شپشه باید یه نفر بشینه دونه دونه از موهات بکشه بیرون وگرنه به زودی تبدیل به جونور میشه اونموقع خارش پیدا میکنه که جونورا راه میرن
elhameliali مدیر استارتر عضویت: 1397/05/06 تعداد پست: 693 ببين اگه كنده نميشه احتمالا رشكه به مامانت بگو فوت كنه ببينه اون دونه ها راحت كنده ميشه يا نه ... خارش ندارم ولی ب راحتی کنده نمیشه
elhameliali مدیر استارتر عضویت: 1397/05/06 تعداد پست: 693 اره عزیزم تخم شپشه باید یه نفر بشینه دونه دونه از موهات بکشه بیرون وگرنه به زودی تبدیل به جونور میشه ... خوب باید حشره باشه ک تخمش باشه دیگه حشره نیست
elhameliali مدیر استارتر عضویت: 1397/05/06 تعداد پست: 693 اره عزیزم تخم شپشه باید یه نفر بشینه دونه دونه از موهات بکشه بیرون وگرنه به زودی تبدیل به جونور میشه ... انجام دادم الان دو هفته درگیرم مامانم همش جدا میکنه ینی اون موها رو میکنه ولی هر دفعه میرم حموم باز میاد فقط جلو سرمه من خیلی حساسم این حشره ایی نیست
elhameliali مدیر استارتر عضویت: 1397/05/06 تعداد پست: 693 من بهداشت خوندم ممکنه جلو سر هم باشه اوایل که یکی دوتا شپش باشن خارش نداره بعد از تخم ریزی زیاد میشن ... زدم شامپوشم زدم ی شامپو قوی هم زدم
فولادین عضویت: 1398/07/02 تعداد پست: 3644 ببین الهام جون که هم اسمم هستیاول ساقه ی موها که حدودا یک سانت از کف سر فاصله دارن تخم شپش یا به اصطلاح رشک به وجود میاد بعد کم کم اون ها تبدیل به جونور میشه و راه میوفته
arina1398 عضویت: 1398/06/26 تعداد پست: 3444 انجام دادم الان دو هفته درگیرم مامانم همش جدا میکنه ینی اون موها رو میکنه ولی هر دفعه میرم حم ... میدونی بهترین کار اینه ببری آرایشگاه محض احتیاط بدی شسوار با درجه بالا برا لخت کردن موهات بکشه اون موقع جونوری هم باشه میمیره
elhameliali مدیر استارتر عضویت: 1397/05/06 تعداد پست: 693 میدونی بهترین کار اینه ببری آرایشگاه محض احتیاط بدی شسوار با درجه بالا برا لخت کردن موهات بکشه اون م ... خودم اتو مو میکشم خونههمین ی کارو انجام ندادم ک انجامش میدم
فولادین عضویت: 1398/07/02 تعداد پست: 3644 انجام دادم الان دو هفته درگیرم مامانم همش جدا میکنه ینی اون موها رو میکنه ولی هر دفعه میرم حم ... نباید مو رو بکنن با دو تا ناخن بکشن تا به نوک مو برسه و خارج بشه از مودختر منم دو سال پیش از مدرسه گرفته بود با موهای بلند واقعا دهنم به اوپس رفتشپش ها با شامپو از بین رفتن ولی همش تخم روی جلوی سرش بودباید حتما اون تخم ها رو جدا کنی
elhameliali مدیر استارتر عضویت: 1397/05/06 تعداد پست: 693 ببین الهام جون که هم اسمم هستی اول ساقه ی موها که حدودا یک سانت از کف سر فاصله دارن تخم شپش یا ... من میدونم اینارو اما میگم رشک من تخم شپش نیس؟باید حشره باشه که تخمش بیاد بعدشم مشکل این که کمه و فقط جلو سرمه دو هفته بیشتر هستن هی من میکنم همشو و بعد ک میزم حموم میام دوباره هستن
elhameliali مدیر استارتر عضویت: 1397/05/06 تعداد پست: 693 نباید مو رو بکنن با دو تا ناخن بکشن تا به نوک مو برسه و خارج بشه از مو دختر منم دو سال پیش از مدرسه ... درحال انجام همین کارم من میخرم آخر از استرس باید برم دکتر
فولادین عضویت: 1398/07/02 تعداد پست: 3644 درحال انجام همین کارم من میخرم آخر از استرس باید برم دکتر به دکتر با مرکز بهداشت نشون بدی بهتره
arina1398 عضویت: 1398/06/26 تعداد پست: 3444 خودم اتو مو میکشم خونه همین ی کارو انجام ندادم ک انجامش میدم من داشتم شامپو مخصوص گرفتم بعد از شامپو حشره ها که مردن رفتم آرایشگاه با درجه بالا شسوار کشید هر چی تخم بود مرد رف لخت شد موهام دیگه از شرش خلاص شدم 😑
شکوفه2357 عضویت: 1398/06/24 تعداد پست: 638 من داشتم شامپو مخصوص گرفتم بعد از شامپو حشره ها که مردن رفتم آرایشگاه با درجه بالا شسوار ... با سشوار معمولی نمیمرین