2821
2789
عنوان

شپشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 237 بازدید | 31 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره عزیزم تخم شپشه باید یه نفر بشینه دونه دونه از موهات بکشه بیرون وگرنه به زودی تبدیل به جونور میشه ...

انجام دادم الان دو هفته درگیرم 

مامانم همش جدا میکنه ینی اون موها رو میکنه ولی هر دفعه میرم حموم باز میاد فقط جلو سرمه 

من خیلی حساسم این حشره ایی نیست

انجام دادم الان دو هفته درگیرم  مامانم همش جدا میکنه ینی اون موها رو میکنه ولی هر دفعه میرم حم ...

میدونی بهترین کار اینه ببری آرایشگاه محض احتیاط بدی شسوار با درجه بالا برا لخت کردن موهات بکشه اون موقع جونوری هم باشه میمیره 

میدونی بهترین کار اینه ببری آرایشگاه محض احتیاط بدی شسوار با درجه بالا برا لخت کردن موهات بکشه اون م ...

خودم اتو مو میکشم خونه

همین ی کارو انجام ندادم ک انجامش میدم

انجام دادم الان دو هفته درگیرم  مامانم همش جدا میکنه ینی اون موها رو میکنه ولی هر دفعه میرم حم ...

نباید مو رو بکنن با دو تا ناخن بکشن تا به نوک مو برسه و خارج بشه از مو

دختر منم دو سال پیش از مدرسه گرفته بود 

با موهای بلند واقعا دهنم به اوپس رفت

شپش ها با شامپو از بین رفتن ولی همش تخم روی جلوی سرش بود

باید حتما اون تخم ها رو جدا کنی

ببین الهام جون که هم اسمم هستی اول ساقه ی موها که حدودا یک سانت از کف سر فاصله دارن تخم شپش یا ...

من میدونم اینارو 

اما میگم رشک من تخم شپش نیس؟

باید حشره باشه که تخمش بیاد 

بعدشم مشکل این که کمه و فقط جلو سرمه دو هفته بیشتر هستن هی من میکنم همشو و بعد ک میزم حموم میام دوباره هستن

نباید مو رو بکنن با دو تا ناخن بکشن تا به نوک مو برسه و خارج بشه از مو دختر منم دو سال پیش از مدرسه ...

درحال انجام همین کارم 

من میخرم آخر از استرس 

باید برم دکتر

خودم اتو مو میکشم خونه همین ی کارو انجام ندادم ک انجامش میدم

من داشتم شامپو مخصوص گرفتم  بعد از شامپو حشره ها که مردن  رفتم آرایشگاه با درجه بالا شسوار کشید هر چی تخم بود مرد رف لخت شد موهام دیگه از شرش خلاص شدم 😑

2824
2823
2791
2779
2792