2789
عنوان

ینی چی واقن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 647 بازدید | 74 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

پس تفریحاتتون دونفرس کلن؟ 

البته الان ک۴نفریم....ولی اگ با کسی بریم خانواده هامونو میبریم........

منظورم این نیس شوهرمو قایم میکنم از دخترا...

خیابون پر دختره  ...

چیزای شخصیو منظورمه

عزیزم مادرش درس گفته...هیچکس باطن کسیو نمیشناسه فقط ظاهرشو میبینیم و مادرشم احتمالات رو درنظرگرفته

نمیدونم چرا برداشت من این بود که اینگار من اونقدر خوب نیسم که تا شوهرم روز عروسی ی دختر دیگ رو میبینه سریع  دلش بره چی بگم اینجوری فک کردم بر خورد بهم

چرا فک میکنین همه دخترای مجرد دنبال شوهراتونن؟؟؟ زیادی تو توهم و خیالین. 

استارتر به این حرفا توجه نکن مرد اگه آدم باشه هیچ کرمی نمیتونه تکونش بده. دخترای مجردم لولو خرخره  و هلاک شوهر نیستن. والا من و شوهرم 90 درصد ارتباطمون با دوستامونه تا حالا هم هییییچ اتفاق ناخوشایندی نیفتاده 

درسته ولی خب من دلم میخاد با دوستام خیلی رفت آمد کنیم نمیشه که اینجوری

چه خبره خیلی؟؟ حدو نگه داره اینجوری صدمه میبینیا

اصلا خیانت هم نه

رفت و امد بیش از حد هم حرمتا رو از بین میبره هم آتو به طرفت زیاد میدی یهو میبینی سر یه اختلاف نظر لجش گرفت یه چیزی گفت دیگه نشه جمعش کرد

لطفا درخواست دوستی ندید
چه خبره خیلی؟؟ حدو نگه داره اینجوری صدمه میبینیا اصلا خیانت هم نه رفت و امد بیش از حد هم حرمتا رو ...

ما کلن عادت کردیم به دور دور با دوستا و رفت آمد چن تاییشونم متاهلن 😔 ولی شمام درس میگی ممکنه

چرا فک میکنین همه دخترای مجرد دنبال شوهراتونن؟؟؟ زیادی تو توهم و خیالین.  استارتر به این حرفا ...

احسنت، والا ما دو تا مون هم دوست مجرد داريم هم متاهل هيجكدومون هم مشكلي نداشتيم .نميدونم شوهر چي شدهه كه بايد بعد از ازدواج قرنتينه بشن 

نمیدونم چرا برداشت من این بود که اینگار من اونقدر خوب نیسم که تا شوهرم روز عروسی ی دختر دیگ رو میبین ...

ن گلم همچین چیزی نیســـت ...ب قول خودت مردی ک بخواد با دوتا عشوه دلش بره بهتره بره ب درک... ولی همیشه سعی کن کسیو وارد حریم زندگیتون نکنی حالا چ دوست مجرد چ متاهل... مامانت واقعا راهنماییت کرده و اجباری هم در کار نیس

ما ام همینطوریم با دوستام بیشتر از فامیل حال میکنم

باور ميكني من سالي يه بار ميام ايران. ولي همش با دوستامون هستيم تازه مجرد بيشتر سيتم مسافرت با هم اينقدر كه با اوناا هستيم با فك و فأميل نيستيم ،مثلا من خونه دوستم بودم يادم اومد تولد شوهرش ،دستشون هم تنگه ،صدا داداشش زدم گفتم بيا بريم بيرون به همسرم هم گفتم با ارش ميريم برا مسعود كيك تولد بگيريم دور هم حال كنيم .رفتيم با كيك اومديم از همون دم در بزن و برقص راه انداختم كلي هم خوش كذبت ،حالا كه چي خواستم شوهرش رو بخورم ،اونم كلي خوشحال شد كه مونده بود چكار كنه برا تولد شوهرش دستش تنگ بودهه ،بابا با خدا باشيد پادشاهي كنيد