بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
متاسفانه اینجا همه ذلیل شوهرن بارها شنیدم میگن اینکار نکنیا شوهرت سرد میشه میره سمت کس دیگ&nbs ...
نميدونم نيان بريزن سرم ولي من احساس مي كنم چون ما خانهما اكثرا از لحاظ مادي وابسته هستيم هميشه ترس اينو داريم برهه چكار كنيم و فلان و بهمان ،البته نظر منه شايد هم اشتباه باشه
ما کلن عادت کردیم به دور دور با دوستا و رفت آمد چن تاییشونم متاهلن 😔 ولی شمام درس میگی ممکنه
ما چندساله اینجوریم با اکیپ همه هم زوج مسافرت و مهمونی داریم ولی دیگه. شورش درامد الان که دو ماهه چندبار گفتن نرفتیم خیلی زندگیمون بهتره جلو پیشرفتمونو گرفته بودن چند ماه یه بار رفتن کافیه دیگه
ما عادت داریم من با دوستای شوهرم رفتم بیرون اونم با دوستای من اومده اینجوری بیشتر خوش میگذره بهمون و ...
گلم عزیزم برو بیرون کی گفته نرو....ولی توی عروسیت چ معنی میده یکی دیگ جلو شوهرت قرررررر بده؟؟؟؟ ب نظرمن روابطتو حفظ کن و اجازه رفتار غیر عادی نده..همین
[QUOTE=108494861]واقعا مالیه؟ بنظرت عاطفی نیست بیشتر؟ بلاخره احساس به همسر یه طرف احساس مادری یه طفل هم یه طرف دیگه، ...[/QUOTEنطر من بودهه کامل جواب دادم مگه گفتم صد در صد .عشق و احساس یه طرفه همین سایت چقدر مگن حامی نداریم پول نداریم نجبوریم خب از اینجا دیدم بیشتر