2789
عنوان

ینی چی واقن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 647 بازدید | 74 پست
درسته ولی خب من دلم میخاد با دوستام خیلی رفت آمد کنیم نمیشه که اینجوری

خوددانی عزیزم من که تو این رفتو امدا جز شر چیزی ندیدم

خانومایی که زندگی زناشوییتون سرد شده حتماااا یه سر به تاپیک اسکرین شات پیام های  منو شوهرم بزنید و فایل صوتی کلید مرد دکتر حبشی رو دانلود کنید و گوش کنیدو عمل کنید بهش و عشقو برگردونید به خونه هاتون❤ برای همه چیز درمانی هست به جز مرگ پس هرگز نا امید نشید❤😍❤

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

آخه شوهری که قراره با دودقه کرم ریختن ی نفر بره بهتر بره اصلا دوس ندارم با این ترس این که کسی مخ شو ...

منم همین طرز فکرو دارم.....ولی واقعا چیزایی اطرافم دیدم ک به هیچکس اطمینان ندارم و کسیو وارد حریم خصوصیمون نمیکنم

منم همینو میگم خاک تو سر شوهر اینچنین سست عنصری 

واقعا ،ميدونم دوره بدّي شدهه ولي همه بد نيستن ،ادم اينقدر شعور دارهه كه كسي يكم بد بجنبه بفهم ،چقدر بد شديم يعني وقتي شوهر مي كنيم بايد دور تمام زنها و دختراي كه مي شناسيم خط بكشيم 

ن ندارم اخه مگه مجرد باشه چی میشه

مجردا هم زود میپسندن و دلشون میره هم زود رویا پردازی میکنن هم زود وابسته میشن البته ادم داریم تا ادم متاسفانه دیده هامو گفتم اینجوری بوده وگرنه متاهلی که از شوهرشم راضی نباشه پنجاه پنجاه امکان خطا داره

لطفا درخواست دوستی ندید
واقعا متاسفم خيلي بد هست ادم رو دختراي مجرد  مردم تهمت بگه ،شوهري كه بخاد برهه ميرهه تو زندونش ...

عزیزم مادرش درس گفته...هیچکس باطن کسیو نمیشناسه فقط ظاهرشو میبینیم و مادرشم احتمالات رو درنظرگرفته

واقعا ،ميدونم دوره بدّي شدهه ولي همه بد نيستن ،ادم اينقدر شعور دارهه كه كسي يكم بد بجنبه بفهم ،چقدر ...

اینجور زندگی با ترس از دست دادن شوهر که  رو همه زنا ودخترا حساس بشی نمیشه که 

عزیزم مادرش درس گفته...هیچکس باطن کسیو نمیشناسه فقط ظاهرشو میبینیم و مادرشم احتمالات رو درنظرگرفته

چطور مادرش تا حالا اجازه دادهه با اين دخترهه بگردهه ،خوب بود ولي الان چون اون مجرد و دختر خودش متاهلي اون بد شد كرم دارهه