2777
2789
عنوان

عکس😍😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 1438 بازدید | 69 پست
ممنون اخه میخاستن با این شورشایی که به پاشده پای زائرارو ببرن ولی نتونستن و دیدن که امسال نزدیک سه ...

زیارتت قبول همه رفتن ولی کرور کرورم مردن یه اتوبوسم دیروز تصادف کرد ۸نفر کشته شدن اتفاقن میگن نیاین اینجا کشور غریبه چیزی بشه دستتون جایی بند نیس اوناییم که میاین کوتاه کنیدد زمان موندنتونو

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

ممنون چرا نرفتی خیلی از خانوما بودن که تنهایی اومده بودن حداقل میتونستی با کاروان بری

بابام فوت شده تازه چهلمش تموم شد 😭😭😭😭

سکوت در مقابل بعضی حرف ها چه زیباست وقتی قرار است پاسخش را خدا بدهد🥀 

عزیزم

من چقدر شما رو دوست دارم❤

زیارتتون قبول باشه

منم پارسال اربعین اونجا بودم.چه روزایی بود 😍

حیف که امسال قسمتم نشد

عجیب دلتنگم 😢😢

در خیالات خودم،در زیر بارانی که نیست...میرسم باتو به خانه،از خیابانی که نیست...می نشینی روبرویم،خستگی در میکنی...چای میریزم برایت،توی فنجانی که نیست...باز میخندی ومی پرسی که حالت بهتر است؟باز می خندم که خیلی،گرچه می دانی که نیست...شعر میخوانم برایت،واژه ها گل می کنند...یاس ومریم می گذارم،توی گلدانی که نیست...چشم می دوزم به چشمت،می شود آیا کمی...دستهایم را بگیری،بین دستانی که نیست...وقت رفتن می شود،بابغض می گویم نرو...پشت پایت اشک می ریزم،در ایوانی که نیست...می روی وخانه لبریز ازنبودت می شود...باز تنها می شوم،بایاد مهمانی که نیست...

سلام رویا جاااااااان زیارت قبول عزیزممممم😍😍😍😍😍😍😍

هر روز به یادت بودم عزیزم😘😘😘

زیارت گل دخترا هم قبووووول😍😍😍😍

👊بر ابرهه ها سنگ ابابیل ببارد...بر قلب تل آویو که سجیل ببارد👊
ممنون اخه میخاستن با این شورشایی که به پاشده پای زائرارو ببرن ولی نتونستن و دیدن که امسال نزدیک سه ...

مگه خوابشو ببینن😏😏😏😏

دوست من ۳ تا بچه قد و نیم قد داشت ولی بازم رفت😍

احمق ها هنوز نمیدونن هرچقدر بخوان از این حماقت ها بکنن( مثله شورش های الکی) شیعه بیشتر مشتاق میشه به رفتن 😁😁😁😁😁

👊بر ابرهه ها سنگ ابابیل ببارد...بر قلب تل آویو که سجیل ببارد👊
زیارتت قبول از فازه فحش و جبهه گیری زیره عکستم خوشم نیومد😐😐

شماببخش😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐

می دونستید یه بیماری وجود داره که جنین بعد از شکل گیری یه بخش خاصی از مغزش از کار میفته و همینطور رشد میکنه؟خیلی دردناکه،فکر کن این بچه بزرگ میشه به سن و سالی می رسه و یهو تصمیم میگیره کلی آرایش کنه وبا چادر جلو مردم با مداحی دابسمش میگیره

عزیزم من چقدر شما رو دوست دارم❤ زیارتتون قبول باشه منم پارسال اربعین اونجا بودم.چه روزایی بود 😍 ...

شمامحبت دارید عزیزم😍😍😍

ان شاءالله سال بعد اربعین😍😍

می دونستید یه بیماری وجود داره که جنین بعد از شکل گیری یه بخش خاصی از مغزش از کار میفته و همینطور رشد میکنه؟خیلی دردناکه،فکر کن این بچه بزرگ میشه به سن و سالی می رسه و یهو تصمیم میگیره کلی آرایش کنه وبا چادر جلو مردم با مداحی دابسمش میگیره

زیارتت قبول همه رفتن ولی کرور کرورم مردن یه اتوبوسم دیروز تصادف کرد ۸نفر کشته شدن اتفاقن میگن نیاین ...

کجا کرو کرو مردن🤔🤔🤔🤔خب تصادف تو هرجایی امکان داره اتفاق بیفته قرارنیست بخاطر امکان تصادف زیارت نرفت که

سلام رویا جاااااااان زیارت قبول عزیزممممم😍😍😍😍😍😍😍 هر روز به یادت بودم عزیزم😘😘😘 زیارت گل د ...

سلام زهرا جووووون😍😍😍گل دختر و گل پسرت خوبن؟

مرسی که فراموش نکردی عزیزم

ان شاءالله بزودی قسمتتون بشه