تبسم۹۳ مدیر استارتر عضویت: 1396/08/30 تعداد پست: 8973 عنوان کمکککککک 142 بازدید | 18 پست اینقد فکر کردم دیوونه شدم،،فردا پیش دبستانی دخترم جشنواره غذاس خانومشون گفت اندازه یه بشقاب غذای تزیین شده بیارن دختر کوچیکم بیست روزشه کسیم نداریم بزارم پیشش شوهرم سرکاره آخه من چطور تا مدرسه غذا رو ببرم،اصلا چی درس کنم😭😭دارم دیوونه میشم اینقد فکر کردم خنده های عصبی بین گریه خوده خوده مرگه کاش این روح شبی جسم مرا ترک کند🥀 1398/07/23 | 19:45 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
تبسم۹۳ مدیر استارتر عضویت: 1396/08/30 تعداد پست: 8973 سيب زميني و سوسيس سرخ كن سسم بريز سوسیس که غذای سالم نیست،،،مثلا دنباله غذایه سالمن خنده های عصبی بین گریه خوده خوده مرگه کاش این روح شبی جسم مرا ترک کند🥀
eleza عضویت: 1398/06/25 تعداد پست: 26254 راحت تر از همه کوکو سیب زمینی درس کن یا الویه با گوجه و خیارشور تزیینش کن بزتر تو یه ظرف کوچک تا خودش ببره یه نامه هم بنویس بده به خانمشون نمیتونی بری به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃
abremaman عضویت: 1398/07/10 تعداد پست: 36477 سالاد الویهالان چندتا سمبوسه درست کن اماده باشه فردا ببرهسالاد ماکارانیاصلا هرجی خودتون غذا شام دارین بده ببره
lobip عضویت: 1397/03/17 تعداد پست: 838 یعنی تا حالا بچه بغل یه پلاستیک دستت نگرفتی؟؟ کوکو سبزی درست کن ببر اونجا با گوجه و سس و خیار شور بزار تو بشقاب و یکم تزیین کن
abremaman عضویت: 1398/07/10 تعداد پست: 36477 سالاد الویه الان چندتا سمبوسه درست کن اماده باشه فردا ببره سالاد ماکارانی اصلا هرجی خودتون غذا شا ... کوکو سبزیم خوبه بریز تو قالب سرخ شه قشنگ با گوجه و خیارشور و فلفل و زیتون تزیین کن بده ببره
تبسم۹۳ مدیر استارتر عضویت: 1396/08/30 تعداد پست: 8973 سالاد الویه الان چندتا سمبوسه درست کن اماده باشه فردا ببره سالاد ماکارانی اصلا هرجی خودتون غذا شا ... بابا دخترم اصلا الویه وسالاد ماکارونی دوس نداره شامم قورمه سبزی داریم اما چطور ببره؟؟ خنده های عصبی بین گریه خوده خوده مرگه کاش این روح شبی جسم مرا ترک کند🥀
sadeghjooon عضویت: 1398/05/06 تعداد پست: 1347 بابا دخترم اصلا الویه وسالاد ماکارونی دوس نداره شامم قورمه سبزی داریم اما چطور ببره؟؟ خب ماکارانی درست کن همه بچه ها دوست دارن ک
تبسم۹۳ مدیر استارتر عضویت: 1396/08/30 تعداد پست: 8973 یعنی تا حالا بچه بغل یه پلاستیک دستت نگرفتی؟؟ کوکو سبزی درست کن ببر اونجا با گوجه و سس و خیار شور بز ... هر روز این راه وباربچه میرم ومیام کیف وقمقمه هم دستم میگیرم اما غذای تزیین شده خب چطور ببرم؟؟گفتم استامبولی دوس داره واسش درس کنم اما مشکل تزیین غذاس خنده های عصبی بین گریه خوده خوده مرگه کاش این روح شبی جسم مرا ترک کند🥀
abremaman عضویت: 1398/07/10 تعداد پست: 36477 بابا دخترم اصلا الویه وسالاد ماکارونی دوس نداره شامم قورمه سبزی داریم اما چطور ببره؟؟ یه تیکه سینه مرغ بردار تیکه اش کن سرخش کن کنارشم سیب زمینی مکعبی تفت بده تزیین کن بده بهش
lobip عضویت: 1397/03/17 تعداد پست: 838 هر روز این راه وباربچه میرم ومیام کیف وقمقمه هم دستم میگیرم اما غذای تزیین شده خب چطور ببرم؟؟گفتم اس ... اونجا تزیین کن کاری نداره میخوای دو تا گوجه و خیار شور بزاری دورش دیگه کار سختی نیست تو میتووووووووووونی
abremaman عضویت: 1398/07/10 تعداد پست: 36477 هر روز این راه وباربچه میرم ومیام کیف وقمقمه هم دستم میگیرم اما غذای تزیین شده خب چطور ببرم؟؟گفتم اس ... خب بریزش تو یه پیاله قالبی برش گردون بعد کنارشم سیب زمینی خیارشور هویج بخارپز کلم بروکلی یا زیتون میتونی بزاری