2789
عنوان

کمکککککک

142 بازدید | 18 پست

اینقد فکر کردم دیوونه شدم،،فردا پیش دبستانی دخترم جشنواره غذاس خانومشون گفت اندازه یه بشقاب غذای تزیین شده بیارن دختر کوچیکم بیست روزشه کسیم نداریم بزارم پیشش شوهرم سرکاره آخه من چطور تا مدرسه غذا رو ببرم،اصلا چی درس کنم😭😭دارم دیوونه میشم اینقد فکر کردم

خنده های عصبی بین گریه خوده خوده مرگه کاش این روح شبی جسم مرا ترک کند🥀

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

راحت تر از همه کوکو سیب زمینی درس کن یا الویه با گوجه و خیارشور تزیینش کن بزتر تو یه ظرف کوچک تا خودش ببره یه نامه هم بنویس بده به خانمشون نمیتونی بری

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃
سالاد الویه الان چندتا سمبوسه درست کن اماده باشه فردا ببره سالاد ماکارانی اصلا هرجی خودتون غذا شا ...

کوکو سبزیم خوبه بریز تو قالب سرخ شه قشنگ با گوجه و خیارشور و فلفل و زیتون تزیین کن بده ببره

سالاد الویه الان چندتا سمبوسه درست کن اماده باشه فردا ببره سالاد ماکارانی اصلا هرجی خودتون غذا شا ...

بابا دخترم اصلا الویه وسالاد ماکارونی دوس نداره شامم قورمه سبزی داریم اما چطور ببره؟؟

یعنی تا حالا بچه بغل یه پلاستیک دستت نگرفتی؟؟ کوکو سبزی درست کن ببر اونجا با گوجه و سس و خیار شور بز ...

هر روز این راه وباربچه میرم ومیام کیف وقمقمه هم دستم میگیرم اما غذای تزیین شده خب چطور ببرم؟؟گفتم استامبولی دوس داره واسش درس کنم اما مشکل تزیین غذاس

بابا دخترم اصلا الویه وسالاد ماکارونی دوس نداره شامم قورمه سبزی داریم اما چطور ببره؟؟

یه تیکه سینه مرغ بردار تیکه اش کن سرخش کن کنارشم سیب زمینی مکعبی تفت بده تزیین کن بده بهش

هر روز این راه وباربچه میرم ومیام کیف وقمقمه هم دستم میگیرم اما غذای تزیین شده خب چطور ببرم؟؟گفتم اس ...

اونجا تزیین کن کاری نداره میخوای دو تا گوجه و خیار شور بزاری دورش دیگه کار سختی نیست تو میتووووووووووونی 

هر روز این راه وباربچه میرم ومیام کیف وقمقمه هم دستم میگیرم اما غذای تزیین شده خب چطور ببرم؟؟گفتم اس ...

خب بریزش تو یه پیاله قالبی برش گردون بعد کنارشم سیب زمینی خیارشور هویج بخارپز کلم بروکلی یا زیتون میتونی بزاری