2777
2789
عنوان

بیاین خاطره بامزه تعریف کنیم😉😉

606 بازدید | 77 پست

اولم خودم میگم

اولای عقدیمون بود ک شوهرم زنگ زد بپر بیا پایین بریم دور دور گفتم صبر کن حاضر شم میام گفت نه زودی بیا از ماشین پایین نمیشیم

منم یه شلوار گل گلی و یه تیشرت مشکی تنم بود یه چادر رنگی برداشتم سرم کردم ودمپایی صورتی ها مو پوشیدم روش عکس یه خرگوش بود😄😄

رفتم پایین دیدم دم در منتظره سوار شدیم رفتیم ی جایی از شهر ک از اونجا کل شهر معلوم میشه داشتیم حرف میزدیم ک چشمتون روز بد نبینه مامورا اومدن 😐😐

گفتن بیاین پایین ماشین توقیفیه باید بره پارکینک حالا من با اون لباسام با اون دمپایی خرگوشیام هاج و واج موندم کجا برم چه بکنم 😁

شوهرم گف ماشینو بدین خانممو ببرم گفتن ن نمیشه

شوهرم زنگ زد داداشش با زنش اومدن دنبالم حالا من جلو اون جاریم خودمو خیلی میگرفتم و لاکچری بود من و با اون وعض دید چ ذوقی کرد تا اخر ک منو رسوندن خونه بابام نیشش باز بود 😐😐

دلم میخواست از پشت بگیرم خفش کنم وقتی از ماشین پایین شدم گف دمپایی هات خیلی خوشکلن لعنتی هنوز ک هنوزه بهم میگه هنو کفشاتو داری 😂😂

وزن فعلی ۷۲ وزن هدف ۶۲ من میتونم 😤😤😤

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وا خب تاکسی یا اژانس میگرفت برات حتما باید جاری میومد دنبالت😑

چرا امضات کم رنگه  اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه  
من بودم میگفتم آژانس بگیر 

با آژانس و اون وضعیت 🤭

یه معلم دینی تو دبیرستان داشتیم ، میگفت اگه یه مرد تو خیابون صداتون کرد ، نگین بله ! بگین  هان .  شاید همون لحظه داشته صیغه میخونده!                                                        اون اولین درس زندگیم بود ..😂🤭

باز خوبه جاریت نگفته مگه ما آژانسیم

خدای بزرگ من در رنج و سختی هستم، درحالیکه تو مهربانترینِ مهربانانی...                                                                                                                         �🍀🍀🌺🌼🌸🌸🍀🌸🌸🌼⭐دوستای من،خواهرای خوبم ، اگه من پست تو هر تاپیکی گذاشتم صرفا جهت شوخی و لبخند زدن شماهاست،لطفا اگه خوشت نیومد ریپلای نکن و بگذر😉⭐                             امضاء:مریم ریزه میزه سابق

😂😂 نامزد بودیم تازه از محضر اومدیم خونه مادر شوهرم مهمون بودیم رفته بودیم اتاق بغل و بوس 😐 بچه خواهر شوهرم اومد تو دید بعد فرار کرد نتونستیم بگیریم جاریم برادر شوهر خواهر شوهر پدر و شوهر مادر شوهرم جلو همه شون گفت دایی  زن دایی داشت بوس می‌کرد تو اتاق😑😂

دوران نامزد یه شب دور دور بیرون بودیم . بعد یه لحظه فک کردم چشم شوهرم بسته شد ماشین رفت تو خاکی دستمو انداختم فرمون بکشم اینور که یهو شوهرم فرمون چرخوند . و ما وسط جاده هی اینور و اونور چرخیدیم اخرش ماشین رفت تو سرازیری خاموش شد .منو با آژانس رسوند خونه گفت به کسی نگیا😁

تو دنیا فقط یکی هست که واسه من نفس میکشه اونم دماغمه😐تموم شد و رفت

منم همچین خاطره ای دارم😅😅😅همسرم گفت میخوام برم داروخانه زود بپوش بریم دور بزنیم(عقد بودیم)منم شلوارک باب اسفنجی پام بود.سریع یه پانچ بلند کردم تنمو با همون شلوارک رفتم.😄نزدیک داروخانه تصادف کردیم و مچ پای من شکست😐هم از درد گریه میکردم هم از خجالت😅