2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

عزیزم ماشین شوهرته

اونم خانوادش

اگه اقوام خودتم میبردن اینو میگفتی؟

من چی بگم که ماشین به نامه منه بعد برادرشوهرم از شوهرم ماشینو میگیره  

اونم باز من میخندم میگم داداش من ببره خوبه اون ببره بده

اینا ندارن..ماشین ما همینجور تو حیاطه هرکی دلش میخاد میبره کاریم از دستم برنمیاد 

من ۵ سال گواهینامه دارم.هر بار شوهرم گفت وااایساااا بهت یاد میدم.اونا میبرن بهش میگم میگه مگه میخان بخورن ماشینو الان از شنبه من دارم کم کم خودم نیم ساعت نیم ساعت میبرم تمرین.دیدم‌خودم باید یکاری کنم.امروز اومدم ببرم دیدم برداشتن بردن انقدر عصبی شدم فقط واگذار خدا کردم

خیلی کثافتن حالم ازشدن بهم میخوره 

نمیخام بخدا بد بگم....اما من دلم خونه....باز شما میگی وسیله ندارن یه توجیهی ...اینا دارن....امروز پشت تلفن بحث کردم با شوهرم‌...‌اقا راحتتره با موتور بره هرجا میره با موتور میگه اعصاب شلوغی رو ندارم اونا هم سو استفاده میکنن

چرانبیننت ؟؟

چون دعوا راه میندازن که چرا اومدم خونه مامانم.بیخود و بی جهت دشمنی میکنن منم ترجیح میدم یواشکی برم و بیام.دیگه حوصله حسادت ها و دخالتاشونو ندارم

برای شادی روح پدر شوهرم صلوات بفرستید لطفا
عزیزم ماشین شوهرته اونم خانوادش اگه اقوام خودتم میبردن اینو میگفتی؟ من چی بگم که ماشین به نامه من ...

من تاحالا خانوادم اسم ماشین مارو نیاوردن اینا دیگه شورشو دراورن 

چرا شوهرامون اینقداحمقن آخه بخدااا خستم کردن

چاره چیه....انقدر حرص خوردم مادر شوهرم ظهر دیدم گفتم میخاستم برم تمرین لطفا ماشین صبح نبرید..‌حالا مگه حالیشون میشه

من تاحالا خانوادم اسم ماشین مارو نیاوردن اینا دیگه شورشو دراورن 

کلی گفتم

نگفتم میان میبرن

ببین وقتی ماشین شوهرته و شوهرت راضیه بهتره نه خودتو حرص بدی نه اعصابتو بهم بریزی

شوهرت زحمت کشیده پول جمع کرده حالا ماشین خریده و به خانوادشم میده نمیتونی اعتراضی کنی