2821
2789
عنوان

کودک آسمی

527 بازدید | 25 پست

سلام دوستان، میخواستم بدونم کی کودک آسمی زیر ده سال داره؟

علائمش چه جوریه؟

دختر من سه سال و نیمه است،آلرژی گوارشی داره،هروقت سرما میخوره میریزه به ریه اش و کورتون میگیره که خوب بشه

ممنون میشم راهنمایی کنید

بهش مولتی ویتامین آسماویت بده 

تقویت کننده سیستم ایمنی بدنه و اینکه تقویت کننده ریه ها و ضد آسم و آلرژیه 

منم پسرم اسپری استفاده می کرد الان شکر خدا داره این مولتی ویتامین و می گیره و خوبه

علائمش هم سرفه های تک و بدون خلط یعنی خشکه

خس خس سینه 

البته تو خوراکی ها هم باید رعایت بشه قهوه کاکائو میوه های حساسیت زا مثل هلو گوجه و اینابهش ندی

بهش مولتی ویتامین آسماویت بده  تقویت کننده سیستم ایمنی بدنه و اینکه تقویت کننده ریه ها و ضد آس ...

یه مدت بهش میدادم،اما بهش حساس شد و به محض خوردن بالا میاورد،بچه ام هیچکدوم از اینا رو نمیخوره،ولی میترسم بازم سرما بخوره

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

یه مدت بهش میدادم،اما بهش حساس شد و به محض خوردن بالا میاورد،بچه ام هیچکدوم از اینا رو نمیخوره،ولی م ...

باید بعد از یه دوره مصرف شربت بهش استراحت بدی تا بدن کودک واکنش نشون نده یا عادت نکنه 

الانم دنبال مواد طبیعی و ویتامین سی و اینجور چیزا باش تا بدنش تقویت بشه

سلام تو تایپک هات دیدم واسه دختر گلت ازمایش هول اگزوم دادی امیدوارم حالش خوب شده باشه

میخواستم بدونم ازدواجتون فامیلی بود و اینکه خودتو و شوهرت هم ازمایش داده بودین

هزینه ازمایش خودتو و شوهرت و هزینه ازمایش دخترت چقدر شد

نتیجه ازمایش چجوری اومد جوری نتیجه نمیدادن که ادم سر درگم بشه

من و همسرم فامیلیم میخوایم ازمایش هول اگزوم بدیم بعد بچه دار شیم همسرم میگه الان ۷ و ۲۰۰ میگیرن از ما بعد یه جواب درصدی میدن که نه بتونی بچه دار شی نه بتونی نشی درسته؟ واقعا اینجوریه اخه شنیدم به بعضیا میگن ۲۵ درصد ممکنه بچت مریض شه خب اگه اینطور جوابی باشه اشتباست ۷ میلیون بدی تازه گفتن بعدش به ازای هر ژن معیوبی که توی من پیدا کنن ۶۵۰ از شوهرم ازمایش میگیرن ببخشید طولانی شد لطفا اگه چیزی میدونی یا مراحلشو طی کردی بهم بگو ممنونم عزیزم

سلام تو تایپک هات دیدم واسه دختر گلت ازمایش هول اگزوم دادی امیدوارم حالش خوب شده باشه میخواستم بدون ...

سلام، مبارکتون باشه انشاالله، آزمایش هول اگزوم صرفا اکزومها رو بررسی می‌کنه اما خب نود و خورده ای درصد جهشها تو همین نواحی هستن،شما یک نمونه خون میدید و آزمایش میشه و ژنهای معیوب رو شناسایی میکنن،ژن بیماری اگه باشه خب همینه درصدش رو میگن،البته این بیست و پنج برای بیماریهای اتوزوم مغلوب هست،بعدشم یکسری ژنها درمیان که هنوز عملکردشون کاملا شناخته نشده و likley Pathogenicهستن،که تکلیفشون نامشخصه،به نظرم اگه امکانش هست شما باردار که شدید از حنین این آزمایش رو بگیرید،البته که برای خیلی از ژنها بصورت قانونی سقط نمیکنن و خودتون باید اینکارو بکنید،البته که انشاالله هیچ مشکلی نباشه،من و همسرم باید فامیل نیستیم هیچ،اصالتمون هم این سرو اون سر ایرانه،بچه ما مشکل ژنتیکی خاصی نداشت فقط یک ژن معیوب ناشناخته داشت که لایکلی پاتوژنیک بود

سلام تو تایپک هات دیدم واسه دختر گلت ازمایش هول اگزوم دادی امیدوارم حالش خوب شده باشه میخواستم بدون ...

هزینه اش رو هم خیلی خوب گفتن بهتون، ما دوسال پیش برای یک آزمایش همینقدا شد،فکر میکنم این هزینه برای هر یک نفره

هزینه اش رو هم خیلی خوب گفتن بهتون، ما دوسال پیش برای یک آزمایش همینقدا شد،فکر میکنم این هزینه برای ...

هزینه ی ۷ و ۲۰۰ فقط برای ازمایشی که از خودم میگیرنه 

بعدش به ازای هر ژن معیوبی که پیدا کنن واسه اینکه ببین شوهرم داره یا نه گفتن ۶۵۰ 

اگر هم شوهرمم اون ژن رو داشته باشه احتمالا باید از بچه هم ازمایش گرفت که اونو بهم نگفتن چقدر 

هزینه ی ۷ و ۲۰۰ فقط برای ازمایشی که از خودم میگیرنه  بعدش به ازای هر ژن معیوبی که پیدا کنن واس ...

خب، اگه اینا رو بفهمید و خدایی نکرده ژن باشه کلا بچه دار نمیشید؟ به نظرم این آزمایش از بچه گرفته بشه بهتره،البته اگه بیماری ژنتیکی دارید،اگه نه که بسپار به خدا ،بچه های عموی من از ازدواج فامیلی وحشتناک تو در تو هستن،ماشالا هیچ مشکلی ندارن و همه تحصیلات خوب در رشته و دانشگاه معتبر دارن،من چون بچه ام علایم داشت و آزمایشاش خوب بود با پافشاری خودم این آزمایش رو دادیم،قبل از بارداری فولیک اسید بخور،ریلکس کن،توکل کن بخدا،هیچی نمیشه

آسم ادم ۲۱ساله چی؟ینی قهوه و هلو اینچیزا ک گفتین اثر داره؟

برای چی عزیزم؟اگه شما آسم داری اول برو است حساسیت کلی بده،از طریق پوستش دقیقتره،بعد میفهمی به چی حساسیت تنفسی داری و کارت راحت میشه،تجاربی که من دارم اینه که میوه های حساسیت زا نمیدم به بچه و هرشب تصفیه هوا روشن میکنم

2790
2823
2791
2779
2792