آسم ادم ۲۱ساله چی؟ینی قهوه و هلو اینچیزا ک گفتین اثر داره؟
بله تا حدودی
حتی اب سرد هم حساسیت زاست یا بوهای تند و موقعیت های تنش زا که باعث حمله آسمی میشه😔😔😔
مثل من😢😔😔😔😔
.الهم صلی علی محمد و آل محمد❤️اینجا سایت تبادل نظره ؛دقت کنید(تبادل نظر)،نه تحمیل نظر🙂 خواهر من اگر با حرفی که تو تاپیک گفته میشه مخالفی لطف کن فحش نده😑😑😑😑.استارتر تاپیک زده که نظر افراد رو بدونه اگر دیدی عنوان تاپیک رو نمی پسندی لطفاً تاپیک رو ترک کن.هروقت میبینم هرکس نوشته واسه حاجتم صلوات، حتماً میفرستم
خب، اگه اینا رو بفهمید و خدایی نکرده ژن باشه کلا بچه دار نمیشید؟ به نظرم این آزمایش از بچه گرفته بشه ...
ما هم قصد نداشتیم ازمایش بدیم ولی به دلیل معلولیت بچه های عمه ی شوهرم که شوهر عمش هم فامیلمون میشه دکتر گفت ریسک ابتلا به بیماری توی بچه ما بالاست واسه همون میخوایم بریم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ما هم قصد نداشتیم ازمایش بدیم ولی به دلیل معلولیت بچه های عمه ی شوهرم که شوهر عمش هم فامیلمون میشه د ...
عزیزم، همه ی ما توی زندگی درگیر فکر و خیالیم،حالت رو کاملا درک میکنم،من یک مادرم که قبل از دوسالگی بچه ام هنوز تفکرم باری به هر جهت بود،فکر میکردم باید با موج زندگی همراه بشم،تا اینکه من رو غافلگیر کرد،خیلی کارها برای زندگیم در همه زمینه ها میدونستم بکنم و نکردم،میخوام بهت بگم الان که ریسک داری،پاشو و ازش پیشگیری کن،از پول نترس،فکر و خیال هم نکن،اگه مشکل مالی داری اشکال نداره طلا بفروش،هرکاری که لازمه رو بکن،هنوز بچه نداری،بچه که میگن پاره تن آدما دروغه،از پاره تن بالاتره،زندگیت در اون خلاصه میشه،پس الان که خداروشکر مشکلی نداری،باخیال راحت بررسی کن و بعد باردارشو،انشاالله که خدا یک بچه کاملا و همیشه سالم بهت میده
عزیزم، همه ی ما توی زندگی درگیر فکر و خیالیم،حالت رو کاملا درک میکنم،من یک مادرم که قبل از دوسالگی ب ...
سلام عزيزم دختر گلتون خوبه؟ تاپيكتونو در مورد سرفه هاي صبحگاهي دخترتون خوندم متاسفانه پسر منم گاها سرفه هاي خلط دار صبحگاهي داره يه هفته خوبه بازم دوباره شروع ميشه امپرازول بخاطر رفلاكسش مصرف ميكنه زاديتن هم واس سرفه هاش ميدن قطع ميكنم دوباره شروع ميشه خوشحال ميشم راهنماييم كنين راستي پسر من زاديتن مصرف ميكنه چند ساعت بعد تب ميكنه همچين موردي ديدين تا حالا
سلام عزيزم دختر گلتون خوبه؟ تاپيكتونو در مورد سرفه هاي صبحگاهي دخترتون خوندم متاسفانه پسر منم گاها س ...
سلام عزیزم،ممنونم، دختر من هم زادیتن مصرف میکنه،دو سه روز هم هست لانسوپرازولش رو که برای رفلاکس میخورد قطع کردم،دختر من صبحها گاهی صداشو صاف میکنه و سرفه داره،شبها کنارش تصفیه هوا میذارم احساس میکنم بهتره،گوشت هم نباید بخوره با فندق و یکسری از میوه ها
سلام عزيزم دختر گلتون خوبه؟ تاپيكتونو در مورد سرفه هاي صبحگاهي دخترتون خوندم متاسفانه پسر منم گاها س ...
دختر من تب نمیکنه اما دیدم که نوشته بودید از مصرف سالبوتامول میترسید،درکتون میکنم اما واقعا سالبوتامول خطری براش نداره،سنش رو نمیدونم،هرچقدر کمتر تحریک بشه بیشتر به نفعش هست،اگه به حرف دکترای خودمون اعتماد نداری میتونی مقالات معتبر خارجی رو در مورد مصرف سالبوتامول بخونی،یه چیز دیگه،شوهر من توی بچگی چندسال شربت سالبوتامول خورده و چیزیش نیست
عزيزم ممنونم بابت پاسخگويي🌺نه ماه و هفت روزشه به نظرتون چه دكتري ببرم آلرژي يا ريه يا گوارش خدايا😫 ...
من هرسه تای اینا چندین فوق تخصص بردم،اما آخرش پزشک ریه بزرگسال بردمش و همون هم به دردم خورد،البته که از ایران رفتن،پزشک آلرژی ببرش نوع آلرژی اگه داره رو مشخص کنه،بعدش میدونی چی براش بده،حتی توی تابستون تصفیه هوا بذار،زادیتن رو ادامه بده و خیلی حساس باش روی حمامش،دفعاتش رو کم کن،سریع خشکش کن و اون روز جایی نبرش،پزشکهای گوارش همشون داروهای مهارکننده پمپ پروتون یا آنتی اسید میدن،پس یه بار دوره درمان رو کامل کن،من سه ساله میبرنش اما تاثیری نداشته،پزشک ریه هم ببر اما به نظر من آلرژی ببری بهتره،فوق ریه کودکان هفت ساله که در ایران شروع شده و به نظرم یکسری فوقهای عفونی و یا آلرژی تبحرشون بیشتره و گول اسم و بزرگی بعضیها رو نخور
من هرسه تای اینا چندین فوق تخصص بردم،اما آخرش پزشک ریه بزرگسال بردمش و همون هم به دردم خورد،البته که ...
حموم هفته اي دو بار ميبرمش بيرون هم بميرم واسش هيچ جا نميبرم خودم تهران كسي رو ندارم همسرمم صبح ميره شب مياد دكتر اطفال همون موحدي رو معرفي كرده واس تست حساسيت پس پيش همون ميبرم ممنونم بابت راهنمايي خدا دختر گلتونو از بلاها حفظ كنه