بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
نه همین جا راهنمایی کنید. شماره نمیتونم بدم. ممنون
عرضه اولیه ها چیزای خوبی هستن و ضررندارن .مثلا دویست یا سیصد میزاری دوهفته بعد حدود صد ,صد و خورده متناسب با سهام سود میکنی و بایدبفروشی چون بعدش دوبار میاد پایین.ولی من رو سهام های عادی بلد نیستم کاش یکی بودراهنماییمون میکرد
اول برو کارگزاری بگو کد بورسی میخوام بعد کم کم خودت تحقیق کن .من اول با حامد ثقفی شرول کردم ویس هاش رایگان هست گوش بده یه چیرایی دستت میاد .عرضه اولی ها رو بخر کم هست ولی برا شدروع و کسب تجربه عالیه ...میتونی مشاور بگیرز چهارصد بهش بدی بهت نیگه چه سهامی بخری و کی بفروشی سود کنی .اگر خواستی خودت مشاور بشی باید هزینه کنی کلاس بری همش تحقیق کنی و مشاور شی که خودت بدونی چه سهمز بخری ....
عرضه اولیه ها چیزای خوبی هستن و ضررندارن .مثلا دویست یا سیصد میزاری دوهفته بعد حدود صد ,صد و خورده م ...
اگر تمایل به سرمایه گذاری در بورس دارید برای آموزش و پرسش و پاسخ وارد این کانال بشین در ضمن سیگنالهای روزانه ای که میزاره تا الان عالی بوده و رایگان هم هست@bourskadh