2789

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

بکنید لطفا. کتاب حال ندارم بخونم. با 5 تومن چیکار کنم؟ 

۵ تومن دارید کلا؟؟؟من تجربه ی خودمو میتونم بهتون بگم اما اگه مایل باشید شماره میدم پیام بدید

هرکی امضامو دید یه صلوات واسه ارزوم بفرسته..😍الهی عاقبت به خیر شین

من بورس دارم یه مقدار

سهام اولی عالیه معمولا دوبرابر میشه ولی مقدار کمی اعلام میکنن

بقیه سهاما رو هم باید بگردونی

کانالهای تلگرامی عضو بشو اونجا دستت میاد چی بخری کی بخری کی بفروشی

خدایا شکرت، معجزه ات تمام زندگی منه 🌹🌹🌹
نه همین جا راهنمایی کنید. شماره نمیتونم بدم. ممنون

عرضه اولیه ها چیزای خوبی هستن و ضررندارن .مثلا دویست یا سیصد میزاری دوهفته بعد حدود صد ,صد و خورده متناسب با سهام سود میکنی و بایدبفروشی چون بعدش دوبار میاد پایین.ولی من رو سهام های عادی بلد نیستم کاش یکی بودراهنماییمون میکرد

اول برو کارگزاری بگو کد بورسی میخوام بعد کم کم خودت تحقیق کن .من اول با حامد ثقفی شرول کردم ویس هاش رایگان هست گوش بده یه چیرایی دستت میاد .عرضه اولی ها رو بخر کم هست ولی برا شدروع و کسب تجربه عالیه ...میتونی مشاور بگیرز چهارصد بهش بدی بهت نیگه چه سهامی بخری و کی بفروشی سود کنی .اگر خواستی خودت مشاور بشی باید هزینه کنی کلاس بری همش تحقیق کنی و مشاور شی که خودت بدونی چه سهمز بخری ....

اول برو کارگزاری بگو کد بورسی میخوام بعد کم کم خودت تحقیق کن .من اول با حامد ثقفی شرول کردم ویس هاش ...

راضی هستی؟من تو کانال های که میخونم انگار میگن الان مناسی نیس برا سهام خریدن نمدونم چقدر درسته.نوشته اکثر سهام ها مثل دلار هجده تومنی شدن

عرضه اولیه ها چیزای خوبی هستن و ضررندارن .مثلا دویست یا سیصد میزاری دوهفته بعد حدود صد ,صد و خورده م ...

اگر تمایل به سرمایه گذاری در بورس دارید برای آموزش و پرسش و پاسخ وارد این کانال بشین در ضمن سیگنالهای روزانه ای که میزاره تا الان عالی بوده و رایگان هم هست@bourskadh

گروه پرسش و پاسخ هم برای راهنمایی دارن