2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من فکر میکنم بعضی اذیتا هم از قصد نیست،مادر چون رو بچش حساسه ممکنه عروس یه چی بگه و اون به عنوان ماد ...

پس چرا مادرزن ها خون داماد رو توی شیشه نمیکنن؟😂😂😂

منم آدمم ممکنه گاهی اشتباهی کنم 
من عمرا از فامیل بگیرم..... یه بار در پنج سالگی پسرم ..یکی از دختر دارای فامیل گفت که من به فامیل د ...

😁😁😁بچه بودنا چه جدی گرفتی .‌.

تصمیم گرفتم از این به بعد با احساسم❤پیش برم نه با منطقم💤
ن ببینین جدایی از اینکه الان عروسام یکم زبون دار شدن البته خودمم عروسم مثالم بخودم بوداا😶😶 بعضی ما ...

چی بگم والا مادرشوهر منم همینطوره🙁

انشاالله ک من بتونم واقعا مادرشوهر خوبی بشم ن اینکه فقط خودم بگم من خوبم!

عاشقم میشی دوباره....عاشق اونی که نیست....

تازشم ما با عروس کار نداشته باشیم عروسمون میگه چقد مادرشوهرم..... است خواهر خودم خواهر زادمو گرفته سه تا پسر داشت دو تا تصادف کردن یکی موند خواهرزادمو دادیم به دختر خالش که میشه اون یکی خواهرزادم بخدا اینقد اخلاق خواهرم خوبه که نگو ولی اون همش میگرده یه ایراد گیر میاره عروس است دیگررررررر من خودمم به مادرشوهرم گیر میدم همه مثل همممیم

نه...11 سالش داره تمام میشه.... آینده رو میگم خوب..حالا دهه هشتادی نه..دهه نودی.....

دهه نودي ها كه الان بچن گودزيلا هستن واي به بزرگيشون

لبخند بزن بگذار همه بدانند از ديروز قوي تر هستي🌈💫
من مادرشوهر بشم بعد از عقد بچمو به زووووور پس میگیرم میگم حق نداره از جلو چشمم تکون بخوره این ...

ميخواي زنش نده راحت تري اينجوري😂

چون زن ها از پس خودشون برمیان

اوه اوه

نه بابا پس این همه زن بدبخت و کتک خورده و مورد ظلم واقع شده همشون مرد هستن

نه ازین خبرا نیست

ببین هر زنی که با عروسش بد برخورد کنه شاید شوهرش و مادر شوهرش باهاش بد بودن عقده ایی شده

منم آدمم ممکنه گاهی اشتباهی کنم 
آره مخصوصا چون شوهرمم عادت داره کاراش رو پدر و مادرش رو انجام بدن.میترسم بچه هم وابسته بشه و نتونه م ...

مستقل بودن خيلي واسه پسر ها واجبه