2777
2789
عنوان

با ۵ میلیون تومان چه کار میشه کرد؟

| مشاهده متن کامل بحث + 451 بازدید | 33 پست
به نظر من که فکر مغازه نکن ،مجازی بهتره و اینکه اخه چه جوری با 5 تومن ؟؟؟🤔🤔🤔

آخه به اینستا وارد نیستم. نمیدونم چه جور مشتری جذب کنم

لیلای من کجایی ، دلم برات تنگ شده.کاش دوباره ببینمت.دوست خوبم لطفا یک روزی دوباره سر راهم قرار بگیر. میخام بغلت کنم. باز با هم درد دل کنیم و دیگه از هم جدا نشیم. هیچ میدونی چند ساله ندیدمت،چند ساله صداتو نشنیدم؟یعنی دیگه بس نیست؟هر سال روز تولدت رو بهت تبریک میگم،روز تولد حضرت علی اکبر رو بهت تبریک میگم،سال نو رو تبریک میگم.میشنوی؟یادته میگفتی من لیلام،مامانِ علی اکبر و تو نرگسی،مامانِ مهدی؟هر کس لیلای منو میشناسه اونو به من برسونه. لیلای خوبم برگرد😔😔😔
آخه به اینستا وارد نیستم. نمیدونم چه جور مشتری جذب کنم

یادبگیر خب کاری نداره سرچ کن اموزش کامل اینستا بیین چیزی میاره ،یعنی فقط اگه کارت بگیره ،مردم الان میرن غذا میخورن فیلم میگیرن میگن به به پول میگیرن، تا این حد کشکی شده یعنی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممنون از راهنمایی های همگی. باز هم چیزی به ذهنتون رسید بگید ممنون میشم 

لیلای من کجایی ، دلم برات تنگ شده.کاش دوباره ببینمت.دوست خوبم لطفا یک روزی دوباره سر راهم قرار بگیر. میخام بغلت کنم. باز با هم درد دل کنیم و دیگه از هم جدا نشیم. هیچ میدونی چند ساله ندیدمت،چند ساله صداتو نشنیدم؟یعنی دیگه بس نیست؟هر سال روز تولدت رو بهت تبریک میگم،روز تولد حضرت علی اکبر رو بهت تبریک میگم،سال نو رو تبریک میگم.میشنوی؟یادته میگفتی من لیلام،مامانِ علی اکبر و تو نرگسی،مامانِ مهدی؟هر کس لیلای منو میشناسه اونو به من برسونه. لیلای خوبم برگرد😔😔😔
مشتری چه جور پیدا کنم؟

همسایه واشنا ها یا سوپر مارکت هایی که ترشی رو میتونن ازت بخرن وبفروشن ..یاهتل ها ومسافر خونه ها

دوقلو داشتن چ خوبه😄من وابجیم دوقلوییم دوتا قل کاملا همسان ازهرنظر اخلاق ورفتار واعتقادات ...گاهی حتی ادامه خواب همو میبینیم دنیایی داریم واسه خودمون خخخخخ....ان شالله هرکی دوقلو میخواد خدابهش بده😃😃😃