مستند مدیر عضویت: 1398/05/17 تعداد پست: 1551 عنوان بی بی چک | مشاهده متن کامل بحث + 480 بازدید | 72 پست دوستان ببینید این مثبته همین الان گذاشتمآخه اصلا باورم نمیشه😭 ⚘🌹🌷الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ🌷🌹 1398/07/22 | 23:47 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مامان__امیرعلی عضویت: 1398/01/24 تعداد پست: 4420 عزیزم من فعلا هیچکاری نکردم قرار بود فردا برم دکتر که بگه باید عمل کنم یا نه عزیزم مشکل ... انشالله.موعدت کی بود ❤آی ام کورد❤آنگاه که ناامیدی بر جانتــ پَنجه افکنده و رها نمیشوی..به من امیدوار باش.(زمر/53)
مستند مدیر استارتر عضویت: 1398/05/17 تعداد پست: 1551 دکترتو برو بیبی چکتو نشونش بدہ ھمچی روھم توضیح بدہ آخه دکترم فقط ماله نازایی هست دیگه ام راهمون خیلی دورهفردا نوبت سونو داخلی دارم بهت شیافت و شربت داده که استفاده کنم که معدم خالی باشه فقط یه بار استفاده کردم میترسم دیگه استفاده کنم ضرر داشته باشه اگه حامله باشم ⚘🌹🌷الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ🌷🌹
مستند مدیر استارتر عضویت: 1398/05/17 تعداد پست: 1551 انشالله.موعدت کی بود ۱۵ فک کنم آخه همیشه دیر میکنه تاریخ درست تو دستم نیست ماه قبلی بعد دوماه پریود شدم ⚘🌹🌷الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ🌷🌹
مستند مدیر استارتر عضویت: 1398/05/17 تعداد پست: 1551 عقب انداختی؟؟ اره ۷ روزهمیشه عقب می ندازم ماه قبلی که دوماه عقب انداختم ⚘🌹🌷الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ🌷🌹
مامان__امیرعلی عضویت: 1398/01/24 تعداد پست: 4420 ۱۵ فک کنم آخه همیشه دیر میکنه تاریخ درست تو دستم نیست ماه قبلی بعد دوماه پریود شدم&nbs ... پناه برخدا.مارو هم دعا کن ❤آی ام کورد❤آنگاه که ناامیدی بر جانتــ پَنجه افکنده و رها نمیشوی..به من امیدوار باش.(زمر/53)
مستند مدیر استارتر عضویت: 1398/05/17 تعداد پست: 1551 آخی عزیزم انشالله به سلامتی بغلت بگیری، فردا برو ازمایش اره گفتم فردا صبح برم آزمایش باید ناشتا باشم؟ ⚘🌹🌷الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ🌷🌹
مستند مدیر استارتر عضویت: 1398/05/17 تعداد پست: 1551 پناه برخدا.مارو هم دعا کن حتما عزیزم😘😘 ⚘🌹🌷الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ🌷🌹
bahar01 عضویت: 1397/09/07 تعداد پست: 791 ممنون عزیزم تو دعا کن من فردا جواب ازمایشم مثبت بشه من دعا گوتم عزیزم ان شاالله هر چه ز ... ممنونم عزیزم انشاالله مثبته گلم سه ساله آنلاین نشدم تازه برگشتم😂
مستند مدیر استارتر عضویت: 1398/05/17 تعداد پست: 1551 من صلوات میفرستم برات تو هم جواب گرفتی بیا بگو همینجا واسه منم دعا کن عزیزم امروز آزمایش کردم جواب مثبت بود😍😍ان شاالله هر چه زودتر خدا یه نی نی تپل و مپلی هم به تو بده عزیزم😗😘😍 ⚘🌹🌷الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ🌷🌹
سیدجوون عضویت: 1397/03/06 تعداد پست: 12720 عزیزم امروز آزمایش کردم جواب مثبت بود😍😍 ان شاالله هر چه زودتر خدا یه نی نی تپل و مپلی هم به تو بد ... خداروشکر ان شالله بسلامتی خیلی مراقب خودتون باش عزیزم ممنون از دعای قشنگت
azizedelemaman عضویت: 1397/10/18 تعداد پست: 890 عزیزم امروز آزمایش کردم جواب مثبت بود😍😍 ان شاالله هر چه زودتر خدا یه نی نی تپل و مپلی هم به تو بد ... برای منم دعا کن تا منمزودی نی نی دار بشم لطفا برای سلامتی بچم دعا کنید تا زودی حالش خوب بشه
مستند مدیر استارتر عضویت: 1398/05/17 تعداد پست: 1551 برای منم دعا کن تا منمزودی نی نی دار بشم ان شاالله تا سال دیگه یه نی نی گوگولی مگولی بغلته😍 ⚘🌹🌷الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ🌷🌹