2777
2789
عنوان

حس مادرشدن

| مشاهده متن کامل بحث + 385 بازدید | 87 پست
دگه تصمیم اینه امروز کلی باخواهرزادش بازی کرد دلم سوخت براش بچه دوس داره

طفلکی اره دیگه وقتی همه جوره پشتته حالا بخدا نمیخوام ته دلتو خالی کنم ولی هستی تا وقت داری دست بجونبون خدایی نکرده فردا روزی زبونم لال اتفاق بیفته و دیگه نشه چی وقت واسه رژیم هست خیالت راحت انقدر درگیر بچه داری بشی که وقت سر خاروندن نداشته باشی خود به خود وزنت میاد پایین منو ببین تازه بعد از دوتا بچه به فکر رژیم افتادم دیر بود ولی بالاخره که اومدم سراغش ماهی رو هر وقت از آب بگیری تازه اس 

الان داره خرو پف میکنه انقد دل نازکه تو فیلم بلا ملا میاد سر بقیه دپرس میشه همیشه فک میکنم یه پسربچه نازه خخخخ

وزن اولیه 79 وزن هدف 65  پیش به سوی لاغری و به امید مادرشدن💪❤

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بس هیچی دگه کوردا خ خوشگل میشن باشمالیم قاطی شد عالی شد منم زن داداشم کورده

نه باباچشات خوشگل میبینه 

چه عالی کورد کجاس خیلی دخترای خوبین 😂😂😂مدیونی فکر کنی ازخودم تعریف کردم 

طفلکی اره دیگه وقتی همه جوره پشتته حالا بخدا نمیخوام ته دلتو خالی کنم ولی هستی تا وقت داری دست بجونب ...

اره واقعا خودمم تو این فکرم یه ماه دگه شروع کنم امیدوارم خدا زود بچه بده این بنده خدا پیرشد

نه باباچشات خوشگل میبینه  چه عالی کورد کجاس خیلی دخترای خوبین 😂😂😂مدیونی فکر کنی ازخودم تعری ...

اونم دختر خوبو کارییه کرد ارومیه س دگه 

اره بیا شوهر من خ مذهبیه ولی ببینیش متوجه نمیشی بسکه لارجه و فوق العاده مهربون نمیدونم همیشه میگم هد ...

بعضیا رو ول کن بابا خودتو بچسب و شوهرتو فقط و فقط خودتون دوتا مهمید بقیه رو بیخیال باش 

فکر کنم شوهرت مثل خونواده ی ماس درسته مذهبیه ولی تو مذهب افراط و تفریط نداره ما مثلا تو مجلسامون بزن و برقص داریم ولی خوب دیدی که من خودم چادری بودم با برای بچه هام آهنگ نیذارم تو خونه اونجوری خشک نیستیم شوهرتم فکر کنم مثل ماهاس 

الان داره خرو پف میکنه انقد دل نازکه تو فیلم بلا ملا میاد سر بقیه دپرس میشه همیشه فک میکنم یه پسربچه ...

😂😂😂😂آخی خدا حفظش کنه برات توام برای اون 

اینم به قول تو همون هدیه ی خداست در عوض جدا کردن از مادرت 

اره واقعا خودمم تو این فکرم یه ماه دگه شروع کنم امیدوارم خدا زود بچه بده این بنده خدا پیرشد

انشاالله تو که دیگه به خودت میرسی چرا نده توکل کن به خدا خیالتم راحت باشه 

بعضیا رو ول کن بابا خودتو بچسب و شوهرتو فقط و فقط خودتون دوتا مهمید بقیه رو بیخیال باش  فکر کن ...

اره تقریبا خودش نمیرقصه ولی اگه برقصن ناراحت نمیشه یا زهرمار بقیه نمیکنه کل خانوادش چادرین اما منو اجبار نمیکنه فقط میگه حجابتو رعایت کن گفته هروقت خودت به این نتیجه رسیدی چادر بزار ولی برادرش اصلا اینطورر نیس سختگیره

😂😂😂😂آخی خدا حفظش کنه برات توام برای اون  اینم به قول تو همون هدیه ی خداست در عوض جدا کردن ...

اره واقعا من یه بار انتخاب کردم خدا نذاش بشه اونموقع دلگیر بودم بعد که شوهرمو سر راهم گذاش تازه فهمیدم حکمتشو

اره تقریبا خودش نمیرقصه ولی اگه برقصن ناراحت نمیشه یا زهرمار بقیه نمیکنه کل خانوادش چادرین اما منو ا ...

خوب خدا خیرش بده واقعا دمشگرم شوهر منم اینطوریه حالا واسه من برعکس توعه تو کل خانوادشون فقط منم که چادریم بقیه حجاباشون افتضاح جایی رقص باشه به قول خودت زهره مار نمیکنه خودشم نمیاد وسط ولی اولین چیزی که تو خواستگاری ازم پرسید این بود که چادریم یا نه 😂😂😂😂😂

اره واقعا من یه بار انتخاب کردم خدا نذاش بشه اونموقع دلگیر بودم بعد که شوهرمو سر راهم گذاش تازه فهمی ...

واقعا ماها بعضی وقتا نمیفهمیم نشدنا به صلاحمون نیست خدا ببخشتمون بخاطر غر غرامون