2777
2789
عنوان

حس مادرشدن

| مشاهده متن کامل بحث + 385 بازدید | 87 پست
خوب خدا خیرش بده واقعا دمشگرم شوهر منم اینطوریه حالا واسه من برعکس توعه تو کل خانوادشون فقط منم که چ ...

اره واقعا اینا غیرت دارن براشون مهمه من چادر ندارم ولی تو جمع رعایت میکنم عکسا چون براخودمن موهام بیرونه

وزن اولیه 79 وزن هدف 65  پیش به سوی لاغری و به امید مادرشدن💪❤
دعا کن دوقلو دارشم ارزومه سوده جون ببخشید من نذاشتم بخابی عزیزم برو بخاب

دعا چرا برو به دکتر بگو دو قلو میخوام 😂😂😂

نه بابا دیوونع خواب تو برو بخواب اتفاقا یادمه زود میخوابیدی الان ناپرهیزی کردی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا ماها بعضی وقتا نمیفهمیم نشدنا به صلاحمون نیست خدا ببخشتمون بخاطر غر غرامون 

منکه دگه همش میگم هرچی خدابخاد

اره واقعا اینا غیرت دارن براشون مهمه من چادر ندارم ولی تو جمع رعایت میکنم عکسا چون براخودمن موهام بی ...

چادر نداشتن دلیل بر بیحجابی نیست دختر خیالت راحت باشه چادری بدم داریم بی چادر خوبم داریم 

دعا چرا برو به دکتر بگو دو قلو میخوام 😂😂😂 نه بابا دیوونع خواب تو برو بخواب اتفاقا یادمه زود میخو ...

اخه میگن اثر نداره بعضیا دارو زدن نشده

اخه میگن اثر نداره بعضیا دارو زدن نشده

والا ما یه فامیل خیلی دور داشتیم اون دختر بود خواست پسر کنه دو قلو شد البته این دست برد تو کار خدا 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

چادر نداشتن دلیل بر بیحجابی نیست دختر خیالت راحت باشه چادری بدم داریم بی چادر خوبم داریم 

دگه سعی میکنم کاری نکنم اذیت بشه بابا شوهرم انقد ماهه کلا منو این با برادرزاده خواهرزاده هاش مدام گل کوچیک بازی میکنیم دوتامونم بچه موندیم زنو شوهرایه دگه حال ندارن بلندشن ازجاشون

دگه سعی میکنم کاری نکنم اذیت بشه بابا شوهرم انقد ماهه کلا منو این با برادرزاده خواهرزاده هاش مدام گل ...

😂😂😂😂😂دیوونه 

خدا حفظش کنه خداروشکر حداقل تو شهر غریبی شوهرت خوبه و پشتته 

همینجوری بمونید مامان بابای جوون و سرحال 

😂😂😂😂😂دیوونه  خدا حفظش کنه خداروشکر حداقل تو شهر غریبی شوهرت خوبه و پشتته  همینجوری ...

اره خداکنه خدا این روزارو ازما نگیره براشماهم همینطور کنار همسرتون همیشه خوشبخت باشین