2777
2789
عنوان

حس مادرشدن

| مشاهده متن کامل بحث + 385 بازدید | 87 پست
وای بگم میترسی دور شکمم ماه پیش 104 بود چون قد دارم نشون نمیده بابا

اوه خوب بابا طبیعیش مثل اینکه ۸۰ ایناساللته فکر میکنم چیزی نیست که من چی بگم خستی دور رونایمن ۱۱۴ بود باورت میشه  🤦‍♀️🤦‍♀️یعنی از من بی اراده تری نمیتونی کم کنی ؟؟؟؟من الان دور رونم شده ۵۸ باورت میشه 

اوه خوب بابا طبیعیش مثل اینکه ۸۰ ایناساللته فکر میکنم چیزی نیست که من چی بگم خستی دور رونایمن ۱۱۴ بو ...

افرین واقعا الگومی ببین من پایین تنم فوق العاده لاغره فقط شکم دارم و سینه بقیه جاهام لاغرن اونم بعد ازدواج اینطورشدم همیشه 65 بود وزنم

وزن اولیه 79 وزن هدف 65  پیش به سوی لاغری و به امید مادرشدن💪❤

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

باورت نمیشه قبل ازدواج من قیافم خ فرق داشت همه فک نمیکردن سنم اینی باشه که هس چاق شدم قیافم به کل عو ...

آره چاقی تاثیر داره منم امشب همه بهم میگفتن چقد قیافت عوض شده چشمات حالا مشخصه و کلی از این حرفا 

اراده ی خوبی داری فقط یه مشکل داری اونم استرسه 

استرست نمیذاره کاهش داشته باشی بعدشم تو خیلی فعالیت داری هستی خسته میشی گرسنه میسز ضعف داری همه یاینا هست دیگه واقعاسختهمن بهت حق میدم نتونی جلوی خودتو بگیری و نخوری 

دگه میخام بتزکونم واقعا تموم شه بره نی نی بیارم شوهرم پیرشد طفلی اینم مهربون اصلا اذیت نمیکنه همش میگه من پشتتم خودم خجالت میکشم بابا

افرین واقعا الگومی ببین من پایین تنم فوق العاده لاغره فقط شکم دارم و سینه بقیه جاهام لاغرن اونم بعد ...

وای دختر این که عالیه من اصلا نمیتونم پایین تنه رو آب کنم بالتنه اب شدنش کاری نداره که من لاغر شدم از بالا ریختم 

خیالت راحت کارنشد ندارهمیتونی تازه چیزیم نداری که وقتی که لاغر بشی سینه هاتم لاغر میشه 

آره چاقی تاثیر داره منم امشب همه بهم میگفتن چقد قیافت عوض شده چشمات حالا مشخصه و کلی از این حرفا&nbs ...

بدتر ازهمه این دانشجوهان یکی هم گیرمن افتاده نمیره تومخش هربار از سر کلاس این میام فقط میخام همه چیو یه جا بخورم ینی هلاکم فشارم میوفته واقعا

وای دختر این که عالیه من اصلا نمیتونم پایین تنه رو آب کنم بالتنه اب شدنش کاری نداره که من لاغر شدم ا ...

اره واقعا امیدوارم بشه و راحت شم راستی چشمات شبیه شمالیاس اوناهم چشمایه خوشگلی دارن

دگه میخام بتزکونم واقعا تموم شه بره نی نی بیارم شوهرم پیرشد طفلی اینم مهربون اصلا اذیت نمیکنه همش می ...

بنده خدا ببین تا آخر این ماه هرچی کم کردیدیگه بیخیال شو بعدش برو اقدام زیر نظر متخصص تغذیه هم باش خواهر شوهر من رفت خداشاهده هیچی به وزنش اضافه نشد جز سا کیلو که اونم سه کیلو بچش بود میگم خداشاهده ها 

بدتر ازهمه این دانشجوهان یکی هم گیرمن افتاده نمیره تومخش هربار از سر کلاس این میام فقط میخام همه چیو ...

خدا بهت رحم کنه بدبختی آدم عصبی که میشه فقط خوردن آرومش میکنه 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

بنده خدا ببین تا آخر این ماه هرچی کم کردیدیگه بیخیال شو بعدش برو اقدام زیر نظر متخصص تغذیه هم باش خو ...

دگه تصمیم اینه امروز کلی باخواهرزادش بازی کرد دلم سوخت براش بچه دوس داره

شک نکن میشه  قربونت برم چشات قشنگ میبینه من کوردم😂😂😂مامانم شمالیه

بس هیچی دگه کوردا خ خوشگل میشن باشمالیم قاطی شد عالی شد منم زن داداشم کورده

شما تهرانین نه؟احتمالا سال دگه ما تو نمایشگاهاشون شرکت کنیم ادرس میدم حتما بیا

آره خیلی دوس دارم جمع کنم بیام‌اونور اینجا دیگه صرف نداره زندگی کردن بیام تو حیاط خودم چهارتا چیز میز بکارم خودم بچینم خودمون مصرف کنیم بی ضرر ارگانیکه ارگانیک 

وایاگه بشه عالی میسه حتمن اونور باشم میام ازنزدیکمهمدیگه رومیبینیم 🤩🤩🤩🤩🤩

آره خیلی دوس دارم جمع کنم بیام‌اونور اینجا دیگه صرف نداره زندگی کردن بیام تو حیاط خودم چهارتا چیز می ...

اره بیا شوهر من خ مذهبیه ولی ببینیش متوجه نمیشی بسکه لارجه و فوق العاده مهربون نمیدونم همیشه میگم هدیه خداس به من بیای خونمون متوجه میشی که اذیت نمیشی اخه بعضیا سراین مسایل رفتوامد نمیکنن