2777
2789
عنوان

بچه ها کمک عصب کشی و پرکردن دندان

4132 بازدید | 17 پست

سلام بچه ها   من عصر رفتم دندان شماره ۶ عصب کشی کرد ۴کاناله برد با مواد سفید واسم پرکرده میگن مواد سفید دوام نداره درسته؟؟؟   کامپوزیت نیستا موادش سفیده الانم درد ضربانی دارم

شادی روح شهید مجید قربانخانی صلوات

منم غروب ساعت ۶ پر کردم درد ندارم اصلن نه چیزی ک گفتن درست نیست ،چقد پول دادی ؟

قُلْ يَا عِبَادِيَ الَّذِينَ أَسْرَفُوا عَلَىٰ أَنفُسِهِمْ لَا تَقْنَطُوا مِن رَّحْمَةِ اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ يَغْفِرُ الذُّنُوبَ جَمِيعًا إِنَّهُ هُوَ الْغَفُورُ الرَّحِيمُﺑﮕﻮ: ﺍﻱ ﺑﻨﺪﮔﺎﻥ ﻣﻦ ﻛﻪ ﺑﺮ ﻧﻔﺲ ﺧﻮﻳﺶ ﺗﺠﺎﻭﺯ [ﻭ ﺳﺘﻢ] ﻛﺮﺩﻩ ﺍﻳﺪ! ﺍﺯ ﺭﺣﻤﺖ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪ ﻧﻮﻣﻴﺪ ﻧﺸﻮﻳﺪ. ﺧﺪﺍﻭﻧﺪ ﻫﻤﻪ ﻱ ﮔﻨﺎﻫﺎﻥ ﺭﺍ ﻣﻲ ﺑﺨﺸﺪ، ﺯﻳﺮﺍ ﻛﻪ ﺍﻭ ﺑﺴﻴﺎﺭ ﺁﻣﺮﺯﻧﺪﻩ ﻭ ﻣﻬﺮﺑﺎﻥ ﺍﺳﺖ. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دختر منم امروز بردم 4 سالشه 

کفتن 4 تا عصب کشی میخواد 2 تا ترمیمی بیهوش هم باید بشه. اینجایی که بردم درمانگاهه توی این درمانگاه حدود 4ت میشه. 

حالا نمیدونم چیکار کنم ؟ 

ببرم درست کنم یا بزارم بیفته اصلی ها در بیاد

خدایا شکرت😍

اره عزیز 

البته مواد سفید احتمالا فعلا پانسمان کردن برات جلسه ی بعدیت کی هست؟؟؟

چون مواد همرنگ دندان همون کامپوزیته دیگه 

درد هم طبیعیه تا دوسه روز ملتهبه خوب 

همچی میگید وااااای کاربر قدیمی با پستهای کم!!!حس پیرزنهای ساکت و مغرور و کم حرف بهم دست میده😅😅😅
اره عزیز  البته مواد سفید احتمالا فعلا پانسمان کردن برات جلسه ی بعدیت کی هست؟؟؟ چون مواد ه ...

پانسمان  نیست مواد داخل دندونم سفید هست کامپوزیت هم نیست   مثل غلط گیر هست که بچه ها تو مدرسه ازش استفاده میکنن اونجوره

اره عزیز  البته مواد سفید احتمالا فعلا پانسمان کردن برات جلسه ی بعدیت کی هست؟؟؟ چون مواد ه ...

اصلا نگفت کی بیام که گفت کار دندونت تموم شد.سفید همرنگ دندونم نیست انگار غلط گیر زده

اصلا نگفت کی بیام که گفت کار دندونت تموم شد.سفید همرنگ دندونم نیست انگار غلط گیر زده

من تا حالا مواد اینجور سفید ندیدم واقعیت

همیشه یا آملگامِ که رنگ سربِ

یا کامپوزیته

ولی ۴۴۴ تومان خیلی خوب گرفته

من هفته ی گذشته تاج دندان نیشم شکست یک سطحی هم بود ۲۵۰ تومان گرفتن ازم

همچی میگید وااااای کاربر قدیمی با پستهای کم!!!حس پیرزنهای ساکت و مغرور و کم حرف بهم دست میده😅😅😅
من تا حالا مواد اینجور سفید ندیدم واقعیت همیشه یا آملگامِ که رنگ سربِ یا کامپوزیته ولی ۴۴۴ تومان ...

پانسمان که میگین چجوره؟

پانسمان که میگین چجوره؟

من یه دندان ۴ کانال رو عصب کشی که کردم اول ریشه ی دندان رو تخلیه ی عصب  کرد و پانسمان کرد 

یه ماده ی سفید به رنگ گچ بود 

بعد گفت جلسه ی دیگه بیا که تاج دندون رو پر کنم برات کلا دو جلسه طول کشید