2777
2789
عنوان

پانیک

| مشاهده متن کامل بحث + 670 بازدید | 68 پست
من مشهدم... گفتم اگر اینجایی دکتر ایشون رو بهتون معرفی کنم... آخه ما چند تا دکتر عوض کردیم تا این یک ...

خیلی ممنون لطف کردی عزیزم امیدوارم بتونم از پسش بر بیام کارمو بخاطرش از دست دادم 

✨〰️با صد هزار مردم تنهایی، بی صد هزار مردم هم تنهایی〰️✨
باشه ممنون

عزیزم برای پانیک باید یه درمان طولانی رو تجربه کنی. 

اگر ولش کنی خیلی چیزای بدتری رو باید تحمل کنی مثل غش کردن، بیهوشی و در موارد حاد حمله قلبی. 

اما درمان باید بری دکتر اعصاب و روان. 

فلوکستین، کلونازپام، پرفنازین بخوری. طول داره تا خوب شی. ولی فلوکستین رو که بخوری همون روز اول تاثیر می ذاره. انقدر شادت می کنه که باورت نمی شه. 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم برای پانیک باید یه درمان طولانی رو تجربه کنی.  اگر ولش کنی خیلی چیزای بدتری رو باید ت ...

بدون نسخه ی پزشک میدن اینا رو؟

بعد اینکه من هر دارویی نمیتونم بخورم غذام بزور میخورم اونم فقط غذا های سبک 

✨〰️با صد هزار مردم تنهایی، بی صد هزار مردم هم تنهایی〰️✨
بدون نسخه ی پزشک میدن اینا رو؟ بعد اینکه من هر دارویی نمیتونم بخورم غذام بزور میخورم اونم فقط غذا ه ...

نه نمی دن باید دکتر برات تجویز کنه ولی باید این 3 تا رو باهم بخوری. الان که آلرژی غذایی داری هم که باید بیشتر مراقب باشی. 

عزیزم توی اینستاگرام پیج زیر رو دنبال کنید، در مورد پانیک پست و استوری‌های خیلی خوبی داره @roya_nou ...

این پست و هایلایت‌های صفحه خانوم نوری رو حتما ببین دوست خوبم

https://www.instagram.com/p/B33vIFnpt5P/?igshid=1cvxma3mm3j0l

عزیزم برای پانیک باید یه درمان طولانی رو تجربه کنی.  اگر ولش کنی خیلی چیزای بدتری رو باید ت ...

عزیزم پرفنازین قرص خوبیه؟اعتیادداره واینجامیگفتن بده من ترسیدم بخورم دکتربهم داده ولی ترسیدم میتونی بگین چجوریخ