2777
2789
عنوان

پانیک

| مشاهده متن کامل بحث + 670 بازدید | 68 پست
من توی یکی از نزدیکانم چند سال پیش این مساله پیش اومد... عزیزم کاملا درکت می‌کنم خیلی سخته اون شخص ...

من واقعا دیگه خودمو باختم

✨〰️با صد هزار مردم تنهایی، بی صد هزار مردم هم تنهایی〰️✨

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

داروی اعصاب بی نسخه نخور حتما دکتر برو مصرف کافعین رو قطع کن پیاده روی منظم داشته باش 

کافئین نمیخورم پیاده روی ام میرم 

حتی بیماریه عصبی؟

آره همه شون.الان بیماری ام اس میگن منشاءش خوردن سردیجاته مثل خوردن گوجه وخیاروپنیر.یاپنیرباهندونه.چون طبع همه غذاهامون سرده من خودم یه مدت خیلی مریض بودم کل سیستم بدنم بهم ریخته بود.سه سال دارومصرف کردم انگارنه انگار.به مدت سه ماه کلاترشیجات وسردیجات روحذف کردم سیاهدانه باعسل میخوردم چای دارچین وچای زنجبیل میخوردم زیره سیاه میخوردم بعدهرغذا.خرمامیخوردم خلاصه هرچی که طبعش گرمه خوردم.خداروشکرتوهمون سه ماه خیلی ازمشکلاتم حل شد

استارترشماهم  طب سنتی اسلامی روامتحان کن

❤من ازمعبودیکتایم فقط یک چیز میخواهم نگیردهرگز ازقلبم امیداستجابت را❤
پس حتما به یه متخصص مغز و اعصاب مراجعه کن منم اینجوری بودم با دارو خوب شد 

اره باید برم بگم بهش پانیک دارم؟

آره همه شون.الان بیماری ام اس میگن منشاءش خوردن سردیجاته مثل خوردن گوجه وخیاروپنیر.یاپنیرباهندونه.چو ...

الان تو دو راهی موندم طب سنتی یا مغز و اعصاب

من واقعا دیگه خودمو باختم

عزیز دلم... حق داری... درکت می‌کنم... خیلی سخته... خصوصا این که بقیه نمی‌تونن درک کنن و همراهی... اما به نظرم بهتره یه مدت دارو درمانی کنید

من روزهای سختی رو کنار اون عزیزم اون زمان تجربه کردم... هیچ کاری از دستم بر نمی‌اومد جز این که سعی می‌کردم درکش کنم و محیط رو شاد کنم... خیلی مواظب خودت باش... آخر هم یه پزشک عمومی توی اورژانس بیمارستان تشخیص پانیک داد و گفت بردار ببرش از اینجا... بودن کسایی که با تشخیص اشتباه دکترا بیخودی کارشون به عمل کشیده و مشکلی نداشتن... ما تا مغز و قلب و هرچی فکر کنی چک کردیم... فکر می‌کردیم مشکل جسمیه... کلا فشارهای روانی چند ساله روی اون عزیزم کارش رو به اونجا کشوند...

اما نگران نباش عزیزم... میگم بعد یه سال دارو درمانی، خدا رو شکر الان چند ساله که دیگه حمله اتفاق نیفتاده

فقط باید شرایط خودت رو قبول کنی و راجع به پانیک شناخت کافی به دست بیاری که بدونی چرا حالت یهو این‌جوری میشه و سعی کن حتما بری روانپزشک

می‌گم عزیز من با سرترالین خوب شد... اما زمان برد تا بدنش واکنش مثبت نشون داد و قطع کردنش هم سخته... یواش یواش باید باشه... برای بی‌خوابی هم زاناکس می‌خورد

اما حتما برو روانپزشک و سعی کن محیط رو شاد کنی... آهنگ شاد، ورزش، دوستای شاد و خندون... محیط خیلی کمک می‌کنه و شناخت خودت از پانیک

عزیز دلم... حق داری... درکت می‌کنم... خیلی سخته... خصوصا این که بقیه نمی‌تونن درک کنن و همراهی... ام ...

من نمیتونم برم روان پزشک یا روانشناس چون خانواده ام نمیزارن بخاطر افسردگیم قبلا روانشناس میرفتم ولی انقدر بهم سرکوب زدن منم دیگه چیزی نگفتم و فکر کردن ک خوب شدم و دیگه ام ادامه ندادن بعدم ک گفتم نیاز ب روانپزشک و دارو دارم مخالفت کردن و بخاطر معدم نمیزارن ک دارو مصرف کنم 

اتفاقا من خیلییی خوابم سبکه با کوچک ترین صدایی بیدار میشم

خیلی ممنون که درکم کردین اگه همین تاپیک و فقط اون تیکه ی بغلش و مینوشتم همه می‌ریختن اینجا 

اگه دوست دارین جواب بدین کدوم شهرین؟ اگه کمکی از من بر می‌یاد در خدمتم دوست خوبم... شرایطتون رو می‌ ...

من همدانم بله ممنون میشم اگه میتونید

من نمیتونم برم روان پزشک یا روانشناس چون خانواده ام نمیزارن بخاطر افسردگیم قبلا روانشناس میرفتم ولی ...

آره اون هم دقیقا خواب درست و حسابی نداشت... یواشکی هم نمی‌تونید برید؟

آخه مصرف خودسرانه دارو درست نیست

و در حال حاضر به نظرم نیاز به یه دوره دارو درمانی دارید‌‌‌...

کلا نیاز به زمان دارید و اگه می‌تونید شرایط محیطی‌تون رو تغییر بدید حتما... اصلا آهنگ غمگین گوش نکنید... تا می‌خواید برید توی مود غم و غصه سریع خودتون رو مشغول کنید... نفس کشیدن توی نایلون هم خیلی خوبه

مواد غذایی که سروتونین داره بخورین... داروش فقط سرترالینه

مثل موز، آناناس، مغزیجات، تخم مرغ

یه سرچ کنید راجع به سروتونین