عزیز دلم... حق داری... درکت میکنم... خیلی سخته... خصوصا این که بقیه نمیتونن درک کنن و همراهی... اما به نظرم بهتره یه مدت دارو درمانی کنید
من روزهای سختی رو کنار اون عزیزم اون زمان تجربه کردم... هیچ کاری از دستم بر نمیاومد جز این که سعی میکردم درکش کنم و محیط رو شاد کنم... خیلی مواظب خودت باش... آخر هم یه پزشک عمومی توی اورژانس بیمارستان تشخیص پانیک داد و گفت بردار ببرش از اینجا... بودن کسایی که با تشخیص اشتباه دکترا بیخودی کارشون به عمل کشیده و مشکلی نداشتن... ما تا مغز و قلب و هرچی فکر کنی چک کردیم... فکر میکردیم مشکل جسمیه... کلا فشارهای روانی چند ساله روی اون عزیزم کارش رو به اونجا کشوند...
اما نگران نباش عزیزم... میگم بعد یه سال دارو درمانی، خدا رو شکر الان چند ساله که دیگه حمله اتفاق نیفتاده
فقط باید شرایط خودت رو قبول کنی و راجع به پانیک شناخت کافی به دست بیاری که بدونی چرا حالت یهو اینجوری میشه و سعی کن حتما بری روانپزشک
میگم عزیز من با سرترالین خوب شد... اما زمان برد تا بدنش واکنش مثبت نشون داد و قطع کردنش هم سخته... یواش یواش باید باشه... برای بیخوابی هم زاناکس میخورد
اما حتما برو روانپزشک و سعی کن محیط رو شاد کنی... آهنگ شاد، ورزش، دوستای شاد و خندون... محیط خیلی کمک میکنه و شناخت خودت از پانیک