2777
2789
عنوان

پانیک

| مشاهده متن کامل بحث + 670 بازدید | 68 پست
چند وقت یکبار حمله پانیک دارین؟ارامش داشته باش و از استرس دور باش. من تو یه شرایط بد دوسال پیش دچار ...

هر هفته یه بار همش ضعف دارم دیگه همه عوامل بیمارستان منو میشناسن

✨〰️با صد هزار مردم تنهایی، بی صد هزار مردم هم تنهایی〰️✨

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من واقعا دیگه دارم داغون میشم امروز تو خیابون یه دفعه حالم بد شد 

توروخدا برو دنبال درمانش دارو مصرف کن من داغون شدم از تنها بیرون رفتن میترسم چون چندبار بیرون حالم بد شده

بعضی تجربه ها انقد بزرگن که DNA ات رو تغییر میدن
پانیک فقط  در شرایط حاد نیاز به روانپزشک داره یعنی اگر هفته ای بیش از ۲ بار دچار حمله بشید و م ...

هفته ایی یه باره ولی بیمارستانی ام 

هر هفته یه بار همش ضعف دارم دیگه همه عوامل بیمارستان منو میشناسن

معاینات بدنی انجام شده؟

مشکل قلبی،ریوی و.. نداری؟

زنانی که کتاب می‌‌خوانندبرای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند.زیرا آنها با مطالعه می‌‌تواننددنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!                                                     (لینک گروه تلگرام مشاوره @visionclinic)               
توروخدا برو دنبال درمانش دارو مصرف کن من داغون شدم از تنها بیرون رفتن میترسم چون چندبار بیرون حالم ب ...

صاف رفتم بغله یه پسره

هفته ایی یه باره ولی بیمارستانی ام 

تهرانی؟

زنانی که کتاب می‌‌خوانندبرای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند.زیرا آنها با مطالعه می‌‌تواننددنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!                                                     (لینک گروه تلگرام مشاوره @visionclinic)               
غش کردی ینی؟

اره یه دفعه کل بدنم یخ کرد از کنارش داشتم رد میشدم داشتم می افتادم اونم گرفتم

خب پس حتما نیاز به درمان داری.  طب سنتی رفتی؟ شاید داروی گیاهی باشه ‌بهتر از داروهای شیمیایی ...

نه اصلا شرایطش و ندارم نمیتونم برم درمان خونگی نداره؟

اره یه دفعه کل بدنم یخ کرد از کنارش داشتم رد میشدم داشتم می افتادم اونم گرفتم

اشکم درومد یاد حمله های خودم افتادم

من اولین بار ۲۰ سالگی تجربه کردم تو مترو بودم داشتم میرفتم دانشگاه یهو نفس تنگیو تپش قلب گرفتمو حالم بد شد ایستگا که وایساد پریدم بیرون رفتم بالا تو خیابون حس میکردم دارم خفه میشم 

بعضی تجربه ها انقد بزرگن که DNA ات رو تغییر میدن