2777
2789
عنوان

پانیک

670 بازدید | 68 پست

چند وقتی بود که علایمی مثل تپش قلب یا مثلا بدنم یهو سرد میشه انگار میخوام غش کنم قفل میکنه بدنم 

معدمم عصبی استرسیه التهاب شدید داره سابقه ی خون ریزی  معده دارم

چند وقت پیش فهمیدم که پانیکه شرایط روانپزشک ندارم راه حلی ندارین بهم بگین؟

✨〰️با صد هزار مردم تنهایی، بی صد هزار مردم هم تنهایی〰️✨

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چند وقت یکبار حمله پانیک دارین؟ارامش داشته باش و از استرس دور باش. من تو یه شرایط بد دوسال پیش دچار پانیک شدم. فقط دوبار این اتفاق افتاد. ولی دیگه تا الان هیچ وقت اتفاق نیفتاد.   

پانیک فقط  در شرایط حاد نیاز به روانپزشک داره

یعنی اگر هفته ای بیش از ۲ بار دچار حمله بشید و موقع حمله ایتقدر حالتون بد بشه که به بیمارستان مراجعه کنید ، نیاز به داروی ضد اضطراب دارید

زنانی که کتاب می‌‌خوانندبرای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند.زیرا آنها با مطالعه می‌‌تواننددنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!                                                     (لینک گروه تلگرام مشاوره @visionclinic)               
آره منم خیلی مقاومت کردم بعضی وقتا خوب میشه ولی موقته باز برمیگرده ینی تا یکم شرایطم به هم میریزه با ...

من واقعا دیگه دارم داغون میشم امروز تو خیابون یه دفعه حالم بد شد 

✨〰️با صد هزار مردم تنهایی، بی صد هزار مردم هم تنهایی〰️✨