2821
2789
اون چن سالشه؟  مث شوهر من پس ماهم نامزد بودیم خیلی بهم تهمت میزد بد دهنی میکرد منم تحملش کردم ...

اره پدر اینم هرزه ی و دوتا زن داره و هنوزم چش چرون و هرزه ی جلو بچه هاش میگ این زنه کجاس چطوره کجاش چطور نیس میگ زن آوردم چیکار کردم نکردم...چون خودش هرزه بوده فک کرده همه مثه خودشن بچه هاشم حتی دختراش بدبینن

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

اره پدر اینم هرزه ی و دوتا زن داره و هنوزم چش چرون و هرزه ی جلو بچه هاش میگ این زنه کجاس چطوره کجاش ...

دوسشداری؟ 

زمین فقط جای ما انسان ها نیس جای حیونا هم هست باحیوانات مهربون باشیم🐈🐰🤗
 دوسشداری؟ 

داشتم الانم بضی وقتا ی حسی بهش دارم اما کاراش سردم میکنه رفتاراش ترس از آینده وحشتناکم بچه دارشدن و مثه باباش بشه ی روانی..جلو بچه هر حرفیهر توهین‌و تحقیری ب من بکنه‌..آین مریضی ک ب جونم افتاده و استرس بدترش میکنه خیلی می‌ترسم...منطقم میگه طلاق اما بازم یترسم حسم بهش تموم نشه اما مجبورم طلاق بگیرم چون این حس با بودن ب نفرت و خشم داره تبدیل میشه قضیه ی عمره

این فکرا نابودم میکنه این بلاتکلیفی داغونم کرده اینکه چمیدونم ی روزی باید جدا شم و اون روز معلوم نیس کی باشه..

اصن با همین فکرا مریض شدم بخدا

خلاصه دوس دارم طلاق بگیرم اما نمی دونم از کجا شروع کنم

ببین تو دو راه بیشتر نداری یا اگر کسی هست حمایت  بکنه ازش طلاق بگیر چون بعدا اگه ازدواج کنی زندگی با همچین مردی برات سخته اگر هم که دوستش داری میتونی ببریم مشابه تا اخلاقش خوب بشه

زمین فقط جای ما انسان ها نیس جای حیونا هم هست باحیوانات مهربون باشیم🐈🐰🤗