2777
2789

من لیسانس ای تی دارم ولی دانشگاه داغونی درس خوندم.شاید بتونم با کنکور مجدد یه دانشگاه خوب قبول شم تلافی کنم ولی عمرم چی میشه؟از یه ظرف قصد مهاجرت دارم

به نظرتون ارزش داره مهاجرت رو بیخیال شم دوباره کنکور بدم؟مهاجرت از مهم ترین اهداف زندگیمه هر کاری میکنم بخاطر همونه ولی یه مدته ذهنم درگیر کنکور دادنه.اگر کنکور بدم رسما مهاجرتم منتفی میشه 

مهاجرت 

ایران ارزش دانشگاه و درس خوندن نداره از مهاجرتمم میمونی کدوم کشور میخوای بری؟! چطوری اقامت پرفتی 

بد ترین دعوا ، دعوا با اونیه که سرعت تایپش از تو بالاتره   اون تورو شسته پهن کرده   تو تازه نوشتی   احترام خودتو نگه دار    

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مهاجرت  ایران ارزش دانشگاه و درس خوندن نداره از مهاجرتمم میمونی کدوم کشور میخوای بری؟! چطوری ا ...

یا المان یا استرالیا.میخوام شغلی برم.با ویزای کاری

فقططططططططط مهاجرت کنننننننننن ، اونجاا ادامه تحصیل بده اگ ندادیم عب نداره خیالتراحته یجا زندگی میکنی ک عمرت هدر نمیره

بد ترین دعوا ، دعوا با اونیه که سرعت تایپش از تو بالاتره   اون تورو شسته پهن کرده   تو تازه نوشتی   احترام خودتو نگه دار    

ببخشید ولی مگه این که مغزتو خر گاز گرفته باشه بشینی دوباره برا کنکور بخونی،. مهاجرت سختیای خودشا داره ولی میتونی وقتی مهاجرت کردی هرجا بری اونجا دوباره بخونی

انشالله بشه اونی که هممون میخایم🙏😍
خودت جواب خودتو دادی دیگه. میگی مهاجرت از مهمترین اهداف زندگیته

اره ولی دو دلم سر کنکور دادن.منظروم اینه که کنکور بدم خیلی کارهای مهاجرتم عقب می افته

وای ازت خواهش میکنم برووووووووو فقط نمون ، بمونق زندگیت تباه میشه میخوای ارشد بخونی ک چیییییی بشهههههه ، پولای اونجا ارزش داره زندگیا ارزش داره فقط و فقط برو ی کار عالی گیر میاری با لیسانست بهترین زندگیو میکنی 

عزيزم معمولا برا كار ،سابقه ي كار و مهارت براشون خيلي مهمه 

يكي از اشناامون مهندسي كامپيوتر نرم افزار شش ماه با ويزاي جستجوي كار المان رفت اونحا دنبال كار با اينكه سيزده سال هم سابقه كار داشت پيدا نكردپنج هزار يورو هم خرج كرد برگشت

به نظرم ارشد رو بريد المان بخونيد 

البته قبلش بايد مدرك ب ادو هم بگيزيد

ولي خيلي عاقلانه تره كه دانشگاه همونحا درس بخونيد وزبانشون رو باد بگيريد برا اينكه بتونيد كار پيدا كنيد

عزيزم معمولا برا كار ،سابقه ي كار و مهارت براشون خيلي مهمه  يكي از اشناامون مهندسي كامپيوتر نر ...

خوب مشکل از اون بوده..یا زبانش قوی بوده یا نتونسته خودشو خوب نشون بده

منم قصدم المانه ولی زبانشون سختمه

خوب مشکل از اون بوده..یا زبانش قوی بوده یا نتونسته خودشو خوب نشون بده منم قصدم المانه ولی زبانشون س ...

ايشون الان كانادا هست 

اگه كارش خوب نبود كه كانادا هم نميتونست بره 

زبانشم انگليسي خوب بود ولي الماني رو در خد آ دو خونده بود و خوب ميگفت شركتايي كه رفته براشون انگليسي مهم بوده نه الماني 

به هرحال مطمينا تو اروپا كار پيداكردن  انقدراهم ساده نيست بايد پوين هاي مثبت زياد باشه 

بدون سابقه ي چهارپنج سال كار كه اصلا نميشه 

دوس داشتين من لينك  گروهاي المان رو دارم بواتون ميفرستم از تحربيات هزاران نفر استفاده كنيد

ايشون الان كانادا هست  اگه كارش خوب نبود كه كانادا هم نميتونست بره  زبانشم انگليسي خوب ب ...

مرسی نیاز نیست.منم تو فکر کانادا یا استرالیام ولی اولویتم المان بود