ملکا۱۹۹۰ مدیر عضویت: 1398/07/13 تعداد پست: 1310 عنوان تایلند😐 | مشاهده متن کامل بحث + 1596 بازدید | 74 پست بچه ها شوهرم میخاد بره تایلند😦 خدایاشکرت 1398/07/22 | 18:29 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ملکا۱۹۹۰ مدیر استارتر عضویت: 1398/07/13 تعداد پست: 1310 هر جا که میرید بهتون یه عالمه خوش بگذره ممنون❤ خدایاشکرت
شهرزاد۵ عضویت: 1398/03/13 تعداد پست: 1731 خاک توسرشون البته فقط تایلند اینطور نیست کشورهای دیگه هم بعضیاشون همینطورن
arezoroya عضویت: 1397/06/23 تعداد پست: 2768 نه متوسطیم عزیزم.اما مسافرت رو شوهرم دوس داره خوش بگذره عزیزمولی این شوهر من اگه یه روز بیاد بگه بریم تا مشهد مسافرت از خوشحالی سکته میکنم پس میفتم میشه یه صلوات از تهته قلبت واسه درست شدن شغل همسرم بفرستی. ممنون دوست عزیزم😘😘😘😘😍😍😍😍
arezoroya عضویت: 1397/06/23 تعداد پست: 2768 جدای از شوخیباهاش برو تنها نزار برهامیدوارم یکی از بهترین سفرهاتون هم بشه میشه یه صلوات از تهته قلبت واسه درست شدن شغل همسرم بفرستی. ممنون دوست عزیزم😘😘😘😘😍😍😍😍
ملکا۱۹۹۰ مدیر استارتر عضویت: 1398/07/13 تعداد پست: 1310 خوش بگذره عزیزم ولی این شوهر من اگه یه روز بیاد بگه بریم تا مشهد مسافرت از خوشحالی سکته میکنم پس می ... خخخ. اتفاقامن مشهدیم😅برات دعا کردم به ارزوهات برسی👌 خدایاشکرت
solla عضویت: 1398/07/13 تعداد پست: 6492 یکی منم روشن کنه ینی اینقد وضعش خرابه اونجا؟ مه زیاد فقط یه خیابونی داره که اسمش یادم نیست حدود یک کیلومتر فک کنم ادامه داره این خیابون کلا ویترین هایی داره که زنها اونجا با لباس خواب وایسادن و ژست میگرن مغازه های اجازه ی زن هاس که از سراسر جهان آقایان سر میزنند و مشهور ترین خیابانشه😑
arezoroya عضویت: 1397/06/23 تعداد پست: 2768 ای خواهر🙁 هی هی چی بگم 😥😥😥فقط میگه پس انداز کنیم تا خونه بخریم😞حالا نه خونه داریم نه ماشین و نه مسافرت رفتیمچندغاز پول داریم که با این گرونیا اندازه یه خونه پشت قواره کوچیک اونم تو پایین شهر ارزش داره میشه یه صلوات از تهته قلبت واسه درست شدن شغل همسرم بفرستی. ممنون دوست عزیزم😘😘😘😘😍😍😍😍
solla عضویت: 1398/07/13 تعداد پست: 6492 خخخ. اتفاقامن مشهدیم😅برات دعا کردم به ارزوهات برسی👌 آقا خوشبحالت من به شوهرم میگم بیا بریم تایلند میگه مردا میرن خوشگذرونی کنن تو چرا میخوای منو بفرستی تایلند میگه دوسندارم جای خراب بازیه🙈ولی خوب بنظر من جاهای دیدنی قشنگی داره
ملکا۱۹۹۰ مدیر استارتر عضویت: 1398/07/13 تعداد پست: 1310 مه زیاد فقط یه خیابونی داره که اسمش یادم نیست حدود یک کیلومتر فک کنم ادامه داره این خیابون کلا ویتری ... اسمش واکینگ استریته خدایاشکرت
arezoroya عضویت: 1397/06/23 تعداد پست: 2768 خخخ. اتفاقامن مشهدیم😅برات دعا کردم به ارزوهات برسی👌 وای مرسی . چقدر خوشحالم کردی😘😘😘😘همچنین عزیزم الهی تو هم به آرزوهات برسی😍😍از طرف من حتما برو زیارت بگو دلم خیلی برای زیارتش تنگه😔 میشه یه صلوات از تهته قلبت واسه درست شدن شغل همسرم بفرستی. ممنون دوست عزیزم😘😘😘😘😍😍😍😍
solla عضویت: 1398/07/13 تعداد پست: 6492 اسمش واکینگ استریته اره اره من خیلی دوسدارم برم اونجا😂ولش شوهرم باید چشماشو ببنده بیاد چون میکشمششش
ملکا۱۹۹۰ مدیر استارتر عضویت: 1398/07/13 تعداد پست: 1310 آقا خوشبحالت من به شوهرم میگم بیا بریم تایلند میگه مردا میرن خوشگذرونی کنن تو چرا میخوای منو بفرستی ... بسیار زیباست عزیزم.مهم طرز تفکر ادماس..میتونه اونجا بهشت باشه یاجهنم...موفق باشی خدایاشکرت
solla عضویت: 1398/07/13 تعداد پست: 6492 بسیار زیباست عزیزم.مهم طرز تفکر ادماس..میتونه اونجا بهشت باشه یاجهنم...موفق باشی ممنون شماهم عمینطور برو خوشبگذرون حسابی ایشاله هر جا یکرید به سلامت وخوشی
ملکا۱۹۹۰ مدیر استارتر عضویت: 1398/07/13 تعداد پست: 1310 وای مرسی . چقدر خوشحالم کردی😘😘😘😘 همچنین عزیزم الهی تو هم به آرزوهات برسی😍😍 از طرف من حتما بر ... مرررسی.حتما.. خدایاشکرت