2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نه متوسطیم عزیزم.اما مسافرت رو شوهرم دوس داره

خوش بگذره عزیزم

ولی این شوهر من اگه یه روز بیاد بگه بریم تا مشهد مسافرت از خوشحالی سکته میکنم پس میفتم  

میشه یه صلوات از ته‌ته قلبت واسه درست شدن شغل همسرم بفرستی. ممنون دوست عزیزم😘😘😘😘😍😍😍😍

جدای از شوخی

باهاش برو تنها نزار بره

امیدوارم یکی از بهترین سفرهاتون هم بشه

میشه یه صلوات از ته‌ته قلبت واسه درست شدن شغل همسرم بفرستی. ممنون دوست عزیزم😘😘😘😘😍😍😍😍
یکی منم روشن کنه ینی اینقد وضعش خرابه اونجا؟

مه زیاد فقط یه خیابونی داره که اسمش یادم نیست حدود یک کیلومتر فک کنم ادامه داره این خیابون کلا ویترین هایی داره که زنها اونجا با لباس خواب وایسادن و ژست میگرن مغازه های اجازه ی زن هاس که از سراسر جهان آقایان سر میزنند و مشهور ترین خیابانشه😑

ای خواهر🙁

هی هی چی بگم 😥😥😥

فقط میگه پس انداز کنیم تا خونه بخریم😞

حالا نه خونه داریم نه ماشین و نه مسافرت رفتیم

چندغاز پول داریم که با این گرونیا اندازه یه خونه پشت قواره کوچیک اونم تو پایین شهر ارزش داره  

خخخ. اتفاقامن مشهدیم😅برات دعا کردم به ارزوهات برسی👌

آقا خوشبحالت من به شوهرم میگم بیا بریم تایلند میگه مردا میرن خوشگذرونی کنن تو چرا میخوای منو بفرستی  تایلند میگه دوسندارم جای خراب بازیه🙈ولی خوب بنظر من جاهای دیدنی قشنگی داره

خخخ. اتفاقامن مشهدیم😅برات دعا کردم به ارزوهات برسی👌

وای مرسی . چقدر خوشحالم کردی😘😘😘😘

همچنین عزیزم الهی تو هم به آرزوهات برسی😍😍

از طرف من حتما برو زیارت بگو دلم خیلی برای زیارتش تنگه😔

آقا خوشبحالت من به شوهرم میگم بیا بریم تایلند میگه مردا میرن خوشگذرونی کنن تو چرا میخوای منو بفرستی ...

بسیار زیباست عزیزم.مهم طرز تفکر ادماس..میتونه اونجا بهشت باشه یاجهنم...موفق باشی

خدایاشکرت