2777
2789
عنوان

شامتون چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 509 بازدید | 68 پست
ما ک عادت داریم هر دو وعده باید غذا بپزم😥😥😥

شما چاق نمیشیدناهار یه کفگیر برنج خوردم هنوزهضم نشده بااینکه کم میخورم بازم چاق میشم

خدایا به کدامین گناه حکم صبر رابرایم صادرکردی💔
منم موندم چی بذارم.قبلا عاشق اشپزی بودم،ولی الان دیگه اشپزی هم دلم نمیخواد.

عین من...نمیدونم چم شده اصلااا حس اشپزی ندارم

دوست عزیز برای حاجتم صلوات میفرستی😍پسر یکی یدونه ی من حضرت زینب نگهدارت👪بعد از دوسال کاربریم برگشت 😍😍😍😍الان دیگه دوتا پسر خوشگل وشیطون دارم ..خدای مهربونم خودت مواظب بچه هام و همسرم باش🙏🙏🙏هرکی امضامومیخونه اگه دلش خواست برام دعا کنه گرفتاریام حل بشه لایک‌کنه منم صلوات می‌فرستم براش🍀

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما چاق نمیشیدناهار یه کفگیر برنج خوردم هنوزهضم نشده بااینکه کم میخورم بازم چاق میشم

من فقط شکمم یکم بزرگه ک اونم بخاطر سزارینه

دوست عزیز برای حاجتم صلوات میفرستی😍پسر یکی یدونه ی من حضرت زینب نگهدارت👪بعد از دوسال کاربریم برگشت 😍😍😍😍الان دیگه دوتا پسر خوشگل وشیطون دارم ..خدای مهربونم خودت مواظب بچه هام و همسرم باش🙏🙏🙏هرکی امضامومیخونه اگه دلش خواست برام دعا کنه گرفتاریام حل بشه لایک‌کنه منم صلوات می‌فرستم براش🍀

خوب حیفه. گوشت توشه. پاشو سیب زمینی سرخ کن بزار کنارش. سالاد شیرازی هم درست کن. ته برنجتم ته دیگ یا ...

اخلاقشو میشناسم عمرا اگه بخوره غذا که بمونرو نمیخوره مخصوصا الانم یکم سیماش اتصالی داره 😥😥

مَن حَتی اَگه قَلبَم مِنَت تَپیدَن سَرَم بِزاره دَرِش میارَعم😕
پس بخورید نوش جان😄😄😄😄

خخخ فدات...

منم با کلی زحمت دیروز قیمه درس کردم هیشکی نخورد همینطوری مونده😥😥حیف زحمتم

عکسشو بذار ببینم چطور شده بهت راهکار بدم

"مهم بودن" در نگاه دیگران را فراموش کن،،، "روزنامه روز شنبه، زباله روز یکشنبه است "

ساعت 5 و نیم ناهار شامو با هم خوردیم...قرمه سبزی که از 8 صبح تا اونموقع جا افتاده بود

(2020/02/02) = من ملکه آبی پوش آتلانتا، ملکه    (آرامش ،علم ،عشق ، ثروت ، خوشبختی و سلامتی)   هستم. خدا رو شکر در تاریخ  (2020/02/02)   با همسرم در هستیم. خدا رو شکر که همسرم بورسیه ازدانشگاه استنفورد دریافت کرد...شکرت خدایا (2020/02/02)... 🍀🍀     👸✌

اون سبزا چیه تو قیمه ت؟هله؟؟

(2020/02/02) = من ملکه آبی پوش آتلانتا، ملکه    (آرامش ،علم ،عشق ، ثروت ، خوشبختی و سلامتی)   هستم. خدا رو شکر در تاریخ  (2020/02/02)   با همسرم در هستیم. خدا رو شکر که همسرم بورسیه ازدانشگاه استنفورد دریافت کرد...شکرت خدایا (2020/02/02)... 🍀🍀     👸✌