amirmahdiiii مدیر عضویت: 1397/04/11 تعداد پست: 2800 عنوان شامتون چیه | مشاهده متن کامل بحث + 509 بازدید | 68 پست بچه ها من موندم چی بزارم شام دوست عزیز برای حاجتم صلوات میفرستی😍پسر یکی یدونه ی من حضرت زینب نگهدارت👪بعد از دوسال کاربریم برگشت 😍😍😍😍الان دیگه دوتا پسر خوشگل وشیطون دارم ..خدای مهربونم خودت مواظب بچه هام و همسرم باش🙏🙏🙏هرکی امضامومیخونه اگه دلش خواست برام دعا کنه گرفتاریام حل بشه لایککنه منم صلوات میفرستم براش🍀 1398/07/22 | 17:43 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
aziim عضویت: 1398/03/20 تعداد پست: 962 بفرس من میخورم اگه میشد حتما میفرستادم😍 مَن حَتی اَگه قَلبَم مِنَت تَپیدَن سَرَم بِزاره دَرِش میارَعم😕
amirmahdiiii مدیر استارتر عضویت: 1397/04/11 تعداد پست: 2800 قرمه نووش جان دوست عزیز برای حاجتم صلوات میفرستی😍پسر یکی یدونه ی من حضرت زینب نگهدارت👪بعد از دوسال کاربریم برگشت 😍😍😍😍الان دیگه دوتا پسر خوشگل وشیطون دارم ..خدای مهربونم خودت مواظب بچه هام و همسرم باش🙏🙏🙏هرکی امضامومیخونه اگه دلش خواست برام دعا کنه گرفتاریام حل بشه لایککنه منم صلوات میفرستم براش🍀
golbano70 عضویت: 1398/04/02 تعداد پست: 1545 چجوری واسه شام قیمه وقورمه میخورید سنگین نیست خدایا به کدامین گناه حکم صبر رابرایم صادرکردی💔
amirmahdiiii مدیر استارتر عضویت: 1397/04/11 تعداد پست: 2800 مرسی جاتون سبز😍اتفاقا سرماخوردم دو روزه دیگه کم کم دارم حس چشاییمو از دس میدم🤦♀️ ان شاءالله زود خوب میشین دوست عزیز برای حاجتم صلوات میفرستی😍پسر یکی یدونه ی من حضرت زینب نگهدارت👪بعد از دوسال کاربریم برگشت 😍😍😍😍الان دیگه دوتا پسر خوشگل وشیطون دارم ..خدای مهربونم خودت مواظب بچه هام و همسرم باش🙏🙏🙏هرکی امضامومیخونه اگه دلش خواست برام دعا کنه گرفتاریام حل بشه لایککنه منم صلوات میفرستم براش🍀
aziim عضویت: 1398/03/20 تعداد پست: 962 چرا؟ دیشب همسرم دیر اومد نخوردیم ناهارم خودم نتونستم بخورم همسرمم نخورد همینطوری موند دیگه شام نمیخوره باید پاشم یچیز دیگه درس کنم😥 مَن حَتی اَگه قَلبَم مِنَت تَپیدَن سَرَم بِزاره دَرِش میارَعم😕
amirmahdiiii مدیر استارتر عضویت: 1397/04/11 تعداد پست: 2800 چجوری واسه شام قیمه وقورمه میخورید سنگین نیست ما ک عادت داریم هر دو وعده باید غذا بپزم😥😥😥 دوست عزیز برای حاجتم صلوات میفرستی😍پسر یکی یدونه ی من حضرت زینب نگهدارت👪بعد از دوسال کاربریم برگشت 😍😍😍😍الان دیگه دوتا پسر خوشگل وشیطون دارم ..خدای مهربونم خودت مواظب بچه هام و همسرم باش🙏🙏🙏هرکی امضامومیخونه اگه دلش خواست برام دعا کنه گرفتاریام حل بشه لایککنه منم صلوات میفرستم براش🍀
amirmahdiiii مدیر استارتر عضویت: 1397/04/11 تعداد پست: 2800 دیشب همسرم دیر اومد نخوردیم ناهارم خودم نتونستم بخورم همسرمم نخورد همینطوری موند دیگه شام نمیخوره با ... اخیییی دوست عزیز برای حاجتم صلوات میفرستی😍پسر یکی یدونه ی من حضرت زینب نگهدارت👪بعد از دوسال کاربریم برگشت 😍😍😍😍الان دیگه دوتا پسر خوشگل وشیطون دارم ..خدای مهربونم خودت مواظب بچه هام و همسرم باش🙏🙏🙏هرکی امضامومیخونه اگه دلش خواست برام دعا کنه گرفتاریام حل بشه لایککنه منم صلوات میفرستم براش🍀
راحيل١٢٧ عضویت: 1397/04/10 تعداد پست: 6812 دیشب همسرم دیر اومد نخوردیم ناهارم خودم نتونستم بخورم همسرمم نخورد همینطوری موند دیگه شام نمیخوره با ... خوب حیفه. گوشت توشه. پاشو سیب زمینی سرخ کن بزار کنارش. سالاد شیرازی هم درست کن. ته برنجتم ته دیگ یا ته چین بزار قول میدم میخوره
20bahar عضویت: 1397/02/25 تعداد پست: 6569 شايد استانبولي بذارمشايدم الويه هر دوتاشو بد هوس كردم 😂حالا تصميم با شكممه زندگی جاریست،شایدم مادرشوهره😛
بانومیثردوبارترکیده عضویت: 1398/06/30 تعداد پست: 645 من باخمیر فیلو پیراشکی درست کردم .دفعه اولمه نمیدونم خش باشه یانه😕 نام کاربریم حرف دلمه😒😎😎😎
amirmahdiiii مدیر استارتر عضویت: 1397/04/11 تعداد پست: 2800 شايد استانبولي بذارم شايدم الويه هر دوتاشو بد هوس كردم 😂 حالا تصميم با شكممه خخخخ دوست عزیز برای حاجتم صلوات میفرستی😍پسر یکی یدونه ی من حضرت زینب نگهدارت👪بعد از دوسال کاربریم برگشت 😍😍😍😍الان دیگه دوتا پسر خوشگل وشیطون دارم ..خدای مهربونم خودت مواظب بچه هام و همسرم باش🙏🙏🙏هرکی امضامومیخونه اگه دلش خواست برام دعا کنه گرفتاریام حل بشه لایککنه منم صلوات میفرستم براش🍀
۶۲۶۱ عضویت: 1398/03/22 تعداد پست: 2729 منم موندم چی بذارم.قبلا عاشق اشپزی بودم،ولی الان دیگه اشپزی هم دلم نمیخواد.