2777
2789
عنوان

مچ گیری

| مشاهده متن کامل بحث + 2952 بازدید | 67 پست

خونه مادرشوهرم بودیم فقط داشتیم شیطونی میکردیم ولی شوهرم زیادی شیطونی کرد پیرهنمو دراورد بعد همون موقع صدای پا شنیدم رفتم زیر پتو یهو درباز شد مادرشوهرم اومد تو منم از زیر پتو درنیومدم ک مثلا خوابم.. شوهرمم صداشو یجور کرده بود ک انگار خواب بوده بیدار شده😂 کلا عادت داره در نزده بیاد تو😒

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من مادرشوهرم فوت شده پدر شوهرم زن گرفته یه دفعه رفتم تو آشپز خونه دیدم دستش به سینه های خانومشه 😂 ...

🤣🤣🤣 چه سرعت عملی داشته 

اگه اخلاقم بده عوضش دستپختم خوبه😌دوست داشتی اخلاقم خوب بود گرسنه میموندی   
🤣🤣🤣 چه سرعت عملی داشته 

واقعا 🤣🤣🤣🤣

همیشه دنبال این بودم که یه آدم خاص تو زندگی کسی باشم اما همیشه یه آدم معمولی و حتی کم اهمیت تو زندگی بقیه بودم. و این بزرگترین درد منه. خدایا به خاطر وجود تنها دخترم، عشق اول و آخرم، هزاران بار شکرت🙏🙏🙏🙏🙏
خونه مادرشوهرم بودیم فقط داشتیم شیطونی میکردیم ولی شوهرم زیادی شیطونی کرد پیرهنمو دراورد بعد همون مو ...

ایش چ ضدحال خیلی بده بدون در زدن میان داخل اتاق 😫

ابروم رف  خاهرشم اون‌موقه۷سالش بود ب مامانش گف داداشو زنداداش باهم رفتن حموم 😐

ای واییییی من میمیرم اینجوری 😱😱😱😱😱

من دختر با ادبی هستم. اما سر ملیتم با هیچکس شوخی ندارم.پس احترام کورد و نگه دار ❤️
ای واییییی من میمیرم اینجوری 😱😱😱😱😱

شوهرم زود درومد من ی رب ساعت بعد دراومدم 😄😄😰😰😰

دیگه بعد ازون وقتی بیرون بودن میخاستن بیان زنگ میزدن 

فقط ب عشق پسرم زندم ♥️

منووشوهرمم یبار تواتاق بودیم کسی خونه نبود فقط شوهرم رو پای من دراز کشیده بود حرف میزدیم موهاشو ناز مبکردم بعد پدرش اومده بودمارو دید فک کرده بود داریم کاری میکنیم آخه پشتم به در بود دیگ از خجالت سرخ شده بود یبارم تیکه انداخته بود که اره خیلی با خانومت تو فضا سیر میکنید حواستون به بیرون نیس 🙄🙄😒😒

شوهرم زود درومد من ی رب ساعت بعد دراومدم 😄😄😰😰😰 دیگه بعد ازون وقتی بیرون بودن میخاستن بیان زنگ ...

😂😂😂😂

من دختر با ادبی هستم. اما سر ملیتم با هیچکس شوخی ندارم.پس احترام کورد و نگه دار ❤️

یه ابرو ریزی دیگه هم یادم اومد 😭😭😭😭😭عقد بودم شوهرم خونمون بود کناره گوشمو کبود کرد بعد سرسفره بابام گف اونجات کبوده من دوس داشتم زمین دهن باز کنه برم توش 😭😭😭😭

فقط ب عشق پسرم زندم ♥️

یه بارم دوستم تعریف میکرد که شوهرش دستش شکسته بود نمیتونست زیپ و دکمه شلوارشو ببنده ، زیپ شلوارشم گیر داشته. دوستم رفته جلوش نشسته رو زانو با زیپ شلوار شوهرش ور میرفته که مادر شوهرش میاد فک میکنه میخوان شیطونی کنن

حالا هی اصرار کرده که زیپ شلوار شوهرم خرابه میگه از شانس بدم سریع زیپش بسته شد ضایع شده😁😁

محیا خانوم هستم🤪😎
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز