2777
2789
عنوان

مچ گیری

| مشاهده متن کامل بحث + 2839 بازدید | 67 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بوس و شیطونی سر پایی ام قبوله یا حتما باید رابطه باشه    

کلا همه چی اره اونام قبوله 🤣🤣

اگه اخلاقم بده عوضش دستپختم خوبه😌دوست داشتی اخلاقم خوب بود گرسنه میموندی   
مهم نیس همون اول ک میره تو دیوار کلی حرص میخوره.اون فاصله ایم ک داره خودشو میکشه پشت در بگو اومدممم ...

میرم زیر پتو سرمم میکشم بازم از رو نمیره باهام حرف میزنه تا مجبور شم از زیر پتو بیام بیرون جوابشو بدم 

من دوبار برادرشوهرمو تو دستشویی دیدم😂😂😂😂😂😂😂

همیشه دنبال این بودم که یه آدم خاص تو زندگی کسی باشم اما همیشه یه آدم معمولی و حتی کم اهمیت تو زندگی بقیه بودم. و این بزرگترین درد منه. خدایا به خاطر وجود تنها دخترم، عشق اول و آخرم، هزاران بار شکرت🙏🙏🙏🙏🙏
اشپزخونمون کوچیک بود یخچال تو اتاق بود  داداشم خودش روش نمیشد بمن گف برو اب بیار  منم بد ...

وای چقد بد... تقصیر پدرمادرتون بوده.... حالت بد نشد؟؟؟ به نظرم باید کامل مطمئن شن که بچه ها خوابن بعد

من دختر با ادبی هستم. اما سر ملیتم با هیچکس شوخی ندارم.پس احترام کورد و نگه دار ❤️
میرم زیر پتو سرمم میکشم بازم از رو نمیره باهام حرف میزنه تا مجبور شم از زیر پتو بیام بیرون جوابشو بد ...

مگه پیش شماس

اگه اخلاقم بده عوضش دستپختم خوبه😌دوست داشتی اخلاقم خوب بود گرسنه میموندی   
عقدم بودم با شوهرم رفتم حموم کسی خونشون نبود بعد مامانش و اجیش اومدن خونه فهمیدن

وای چ زشت🤕

من دختر با ادبی هستم. اما سر ملیتم با هیچکس شوخی ندارم.پس احترام کورد و نگه دار ❤️

من مادرشوهرم فوت شده

پدر شوهرم زن گرفته

یه دفعه رفتم تو آشپز خونه دیدم دستش به سینه های خانومشه 😂😂😂😂😂

یه دفعه دیگه ام دست زد لای پای خانومش دیدم😂😂😂😂😂😂😂

همیشه دنبال این بودم که یه آدم خاص تو زندگی کسی باشم اما همیشه یه آدم معمولی و حتی کم اهمیت تو زندگی بقیه بودم. و این بزرگترین درد منه. خدایا به خاطر وجود تنها دخترم، عشق اول و آخرم، هزاران بار شکرت🙏🙏🙏🙏🙏
اشپزخونمون کوچیک بود یخچال تو اتاق بود  داداشم خودش روش نمیشد بمن گف برو اب بیار  منم بد ...

😂😂😂😂😂😂😂😂

خانومایی که زندگی زناشوییتون سرد شده حتماااا یه سر به تاپیک اسکرین شات پیام های  منو شوهرم بزنید و فایل صوتی کلید مرد دکتر حبشی رو دانلود کنید و گوش کنیدو عمل کنید بهش و عشقو برگردونید به خونه هاتون❤ برای همه چیز درمانی هست به جز مرگ پس هرگز نا امید نشید❤😍❤