2777
2789
عنوان

مچ گیری

| مشاهده متن کامل بحث + 2839 بازدید | 67 پست
یه ابرو ریزی دیگه هم یادم اومد 😭😭😭😭😭عقد بودم شوهرم خونمون بود کناره گوشمو کبود کرد بعد سرسفره ب ...

😂😂😂😂😂

خانومایی که زندگی زناشوییتون سرد شده حتماااا یه سر به تاپیک اسکرین شات پیام های  منو شوهرم بزنید و فایل صوتی کلید مرد دکتر حبشی رو دانلود کنید و گوش کنیدو عمل کنید بهش و عشقو برگردونید به خونه هاتون❤ برای همه چیز درمانی هست به جز مرگ پس هرگز نا امید نشید❤😍❤
یه بارم دوستم تعریف میکرد که شوهرش دستش شکسته بود نمیتونست زیپ و دکمه شلوارشو ببنده ، زیپ شلوارشم گی ...

خخخخخ 

اگه اخلاقم بده عوضش دستپختم خوبه😌دوست داشتی اخلاقم خوب بود گرسنه میموندی   

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اینم یادمه عقد بودم شوهرم مونده بود خونمون نگو شب پریده بود روم گردنمو کبود کرده منم خیلی خسته بودم سنگین خوابیده بودم فرداش ک شوهرم رفت منم رفتم بیرون ظهر ک برگشتم نشستم پیش مامانم یهو مقنعه رو از سرم کشیدم دیدم چشای مامانم اینجوری شد😳😳 گف اون چیه رو گردنت رفتم جلو اینه دیدم گردنم اندازه یه نارنگی کبوده از یه طرف خندم گرفته بود از یه طرف خجالت.. مامانم میگف چیکار کردین دیشب گفتم هیچی بخدا من خواب بودم هیچی نفهمیدم..😂 میگف پس اگه کاریم کنه نمیفهمی دیگه 😂😂😂

اینم یادمه عقد بودم شوهرم مونده بود خونمون نگو شب پریده بود روم گردنمو کبود کرده منم خیلی خسته بودم ...

🤣🤣🤣🤣

اگه اخلاقم بده عوضش دستپختم خوبه😌دوست داشتی اخلاقم خوب بود گرسنه میموندی   

یبارم من گردن شوهرمو کبود کردم تو عقد، رفته بود خونه مادرش و خواهراش دیدم گفتن چرا اینجوری شده اینم گفته پشه زده😂 پشه ها کبود میکنن اخه😂😂😂

یبار دیگم بعد عروسیمون یه روز ک اومده بود خونه ناهار من رژ لب زده بودم لپ شوهرمو بوس کردم این رفته بود مغازشون مامانشم بوده لپشو پاک میکنه بهش میگه حداقل کاری هم میکنین حواستون باشه جاش نمونه😂😂