2821
2789
عنوان

دارم میمیرم 😓😓

261 بازدید | 10 پست

خانم ها حالم اصن خوب نیست 😓

سه روز پشت سرهم واسه مادرشوهرم خونه تکونی میکردیم، دیروز صبح نوبت دندونپزشکی داشتم رفتم دندونمو جراحی کرد، عصرش هم پریود شدم،

الان هم خسته ام هم دندونم هم از زیر چشمم تا گردنم درد میکنه،دل و کمرمم درد میکنه، اصن جون ندارم.

بچه هامم مدام باهم دعوا میکنن‌ و عین چسب چسبیدن به من.

یه استامینوفن خوردم دیگه نمیدونم چیکار کنم بهتر بشم.

😭😭😭😭😭

صلح طَلَب ، اما جَنگ بَلَد😎💖 دوستان اگه اطلاعاتی راجع به شرایط وام مسکن میخواید بدونید اینجا نوشتم، امیدوارم به دردتون بخوره، به امید صاحبخونه شدن تمام هموطنانم🙏💖

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

اینی ک تو گفتی دیگ فقط تریاک جواب میده 😂

😂😂😂😂😂😂😂

خیلی خندیدم دمت گرم 👍👍

صلح طَلَب ، اما جَنگ بَلَد😎💖 دوستان اگه اطلاعاتی راجع به شرایط وام مسکن میخواید بدونید اینجا نوشتم، امیدوارم به دردتون بخوره، به امید صاحبخونه شدن تمام هموطنانم🙏💖
استامینوفن کدیین میخوردی یا نوافن چیزی استامینوفن کم بود 

میترسم خواب آور باشه بچه ها نمیزارن بخوابم تازه زجر کش میشم

تنها راهش استراحت مطلقه و این که خیلی راحت باشه و به بچه ها فکر نکنی و کسی مزاحم استراحت نشه که اونم بعیده با داشتن بچه بتونی استراحت کنی ، هزینه عملت چقدر شده ؟ دو هفتست دندون عقلم به شدت درد می کنه هر کاری می کنم اروم نمیشه دردش خیلی زیاده فرصت نمی کنم برم دندان پزشکی

مسکن قوی تر بخور و استراحت کن

مهم همون استراحته که بچه ها نمیزارن 😭😭

الان دارن همدیگه رو میزنن

تنها راهش استراحت مطلقه و این که خیلی راحت باشه و به بچه ها فکر نکنی و کسی مزاحم استراحت نشه ک ...

دقیقا نمیتونم استراحت کنم.

دندون عقلم نبود عزیزم، دندون ۶ بالام بود اما چون قبلا عصب کشی ۳ کاناله کرده بودم جراحی میخواست واسه کشیدنش