2777
2789
وااای دورازجون

تا تصادف کرده بودم سریع زنگ زده بودن اورژانس ماشین های عقبی کسی باور نمیکرد هیچیم نشده دیگه گفتن شاید داغم بردنم بیمارستان نگهم داشتن چکاب کردن سالم بودم خدا رو شکر .حالا میگم هیچوقت ناشکری نکنید خدا حواسش به بنده هاش هست من خودم ی نمونه حی و حاضر

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه به درونت مراجعه کنی به مادر و پدرت نگاه کنی وقتی بچتو درآغوش می گیری وقتی دلت شکست و کسی رو نداش ...

به درونم مراجعه کردم حسش نکردم و منطق و نشونه ای پیدا نکردم، وضعیت پدر و مادرم و زندگیم آشفته تر از این حرفاست، بچه هم ندارم مجردم

امضا ندارم اثر انگشت زدم

نيرويي به اسم خدا رو وقتي حس كردم كه كنار عزيزم بودم و گفتن مرد و تمام شد .دستاش تو دستم بود آروم آروم سرد شد.اونجا ديدم به چشم ديدم خدا رو و قدرت خدا رو كه ما هيچي ايم در مقابل تصميم و اراده اش.هيچ.هيچ.عزيز من رفت بدون اينكه خودش بخواد . رفت و همه چي تمام شد.الانم فقط زندگي كن .تو اين دنيا قرار نيست واضح خدا رو ببينيم شايد در حد خورشيد پشت ابر باشه برامون و همينم براي ما كافيه.

من الان دارم با خدا حرف میزنم. چی میخوابپی ازش بگو برات دعا کنم. 

عزیزم قربون دل پاکت برم، برام دعا کن زندگیم از این برزخ در بیاد و یه نشونه و منطقی ازش ببینم، زندگیِ همه برای همه دعا کن

امضا ندارم اثر انگشت زدم
چشم عزیزم.  

واسه منم دعا کن ادم بشم نمازمو مرتب بخونم😥😥

یکی درمیون میخونم

احمقم دیگع قشنگ فایده نمازخوندنو دیدم و نزدیک شدنم بخدا

الان تنبل شدم😟

عزیزای دلم با دلای پاکتون دعام کنید واگه خواستین یه صلوات واسه برآورده شدن حاجتم بفرستین...ان شاءالله ک حاجت روا بشید ممنون ازهمتون مهربوناا😘
عزیزم قربون دل پاکت برم، برام دعا کن زندگیم از این برزخ در بیاد و یه نشونه و منطقی ازش ببینم، زندگیِ ...

انشاالله عزیزم. چشم دعا میکنم. همیشه قبل از خواب کلی با خدا گفتگو دارم. خیلی عشقه خدا. خیلی زیباست. انشالله قلبتو از نور ایمان و یقین پر کنه. ببینی قشنگیهای زندگیو حتی وسط مشکلاتت. درست میشه عزیزم. امیدوار باش. منم زندگیم داعونه. خیلی ها مشکل دارن. این ماییم که باید تو تلاطم بجنگیم برای درست زندگی کردن. 

دوست عزیزم باهاش حرف بزن ارتباط برقرار کن‌. وقتی شروع کنی ارتباط میبینی بهترین دوستته‌ 

او باهات ارتباط داره اما از سمت تو هم باید باشه.

مطمین باش همین که دنبالشی یعنی صدات زده. منتظرته.