2777
2789
انشاالله عزیزم. چشم دعا میکنم. همیشه قبل از خواب کلی با خدا گفتگو دارم. خیلی عشقه خدا. خیلی زیباست. ...

نمیدونم یکم که فکر میکنم میگم نکنه دارم خودمو گول میزنم و الکی دنبال تکیه گاهم و نیست

امضا ندارم اثر انگشت زدم
چشم عزیزم. حتما😘 منم التماس دعا دارم ازتون.  

فدات عزیزم یه گروه تو تلگرام داشتم اعضاش همه با ایمان و اهل نماز شبو ...

گروهش یه حالییه حس خوب میده ب ادم وقتی اونارو میبینمو مقایسه میکنم میبینم خیلی فاصلس همش میگم اونام مسلمونم مام مسلمونیم دلاشون خیلی پاکه همشم واسه هم دعای خیر میکردن

اونوخت من تکلیف شرعیمو یکی درمیون انجام میدم بعدشم کلی توقع دارم از خدا قربونش برم

عزیزای دلم با دلای پاکتون دعام کنید واگه خواستین یه صلوات واسه برآورده شدن حاجتم بفرستین...ان شاءالله ک حاجت روا بشید ممنون ازهمتون مهربوناا😘

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خدا هست عزیزم

تقریبا ۳/۵سال پیش ما خارج بودیم شوهرم با شریکش با ۲تا از وکیلاشون با راننده ۵دقیقه مونده بود برسن خونه تصادف کردن همشون مردن رفتن تو کما مردن ولی شوهرمن زنده موند همه رفتن بیمارستان منو نبردن تو کشور غریب اشک ریختم خدا رو صدا کردم معجزه خدا رو دیدم شوهرم زنده موند معجزه خدا رو لمس کردم بعد از ۲تا سقط باردار بودم و نمیدونستم خدا جانان و شوهرمو به منو پسرم دوباره بخشید عزیزم

در تاریخ9/9/99بهترین اتفاق زندگی من افتاد🙏🌺
خدا هست عزیزم تقریبا ۳/۵سال پیش ما خارج بودیم شوهرم با شریکش با ۲تا از وکیلاشون با راننده ۵دقی ...

زندگیتون پایدار باشه😍

امضا ندارم اثر انگشت زدم
نمیدونم یکم که فکر میکنم میگم نکنه دارم خودمو گول میزنم و الکی دنبال تکیه گاهم و نیست

فقط و فقط به خدا تکیه کن من همیشه بابا صداش میکنم

هر چی میخوام بهش میگم بابا دخترا رو خیلی دوست دارن بابا به دادم برس نازمو بخر 😔

در تاریخ9/9/99بهترین اتفاق زندگی من افتاد🙏🌺

نه عزیزم حتما هست.

خدا اگر نخواد یه نفس هم نمی تونیم بکشیم. خودمون را تصور کن تو جهان به این بزرگی اندازه مورچه هم نیستیم. ما هیچ قدرتی نداریم. 

بهش اعتماد کن. 

تا تصادف کرده بودم سریع زنگ زده بودن اورژانس ماشین های عقبی کسی باور نمیکرد هیچیم نشده دیگه گفتن شای ...

واقعا خدا دوست داشته‌.درسته منم خیلی ناشکری میکردم راضی نبودم الان چندوقتیه میگم خدایا شکرت