2777
2789

بچه ها من یک سالو نیمه عقدم واین سیاست هارو یاد گرفتم تو این چنوقت .مثلا با خانواده همسرم خوب باشم حتی اگه بدی میکنن جلو شوهرم بهشون احترام بزارم و همیشه از مادرش پیش همسرم تعریف کنم و بگم که چقد دوسش دارم حتی الکی چون اگه اتفاقی هم بیفته اون از چشم من دیگه نمیبینه و بد خانوادشو به پای اون نریزم و سعی نکنم بین خانوادشو من باشه.همیشه تو جمع پشتش باشم با لفظ اقا یا جان صداش کنم تو جمع وازش تعریف کنم و از تواناییهاش حتی اگر نداشته باشه

تو جمع پیشش بشینم نزارم کسی جامو بگیره مثله خواهراش.اگه قهر باشیم یا بحثی باشه بین خودمون حل شه و نزارم کسی بفهمه و تو جمع عادی باشم جوری باشم که کسی حسرتمو نخوره 

وادامش اینکه اگه دلخوری پیش اومد سریع قاطی نکنم و حرف بد نزنم با ارامش .واگه دلخوری داشتم با زبون خوش بگم بهش.همیشه حمام میکنم حتی در حد 5 دقیقه .مسواک روزی دوبار و عطر خوشبو همیشه استفاده کنم لباس زیرمو مرتب عوض کنم.پایه مهمونی و مسافرتو رستوران باشم .پیشنهاداشو رد نکنم که مجبور بشه تنها یا با بقیه خانوادش بره که حرص بخورم.تو خوشی و مهمونی حالشو نگیرم و جوری باشه که فقط با من حال کنه بیرون بره 

افرین باهمین فرمون برو  

اعتراف میکنم بچه که بودم بارهاخودمو به مریضی زدم که نرم مدرسه ولی هنوز تو این فکرم اون دکتری که منو معاینه میکرد برام دارو تجویز میکرد مدرکشو ازکجاگرفته بود😐🤔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از همین سیاست بدم میاد بخاطره این چیزاش همش باید تظاهر کنیم ونقش بازی کنیم وخلاصه خودمون نباشیم اسمشم میزاریم سیاست😥بعضی سیاستا خوبن ولی از قسمت نقش بازی کردنش متنفرم 

منم مثل شما بودم همه جوره پایه, شوخ و شیطون, جواب خانوادشو ندادم بدشونو تا حد امکان نگفتم 

نتیجش این شد که بعد از شانزده سال کم اوردم پریشب هرچی تو دلم بود خالی کردم و با شوهرم بد حرف زدم و داد زدم, نمیدونم شوهرم در مورد چی فکر میکنه قهر نیستیم ولی با هم سر سنگینیم 

هرچی فکر میکنم از حرفام ذره ای پشیمون نیستم با اینکه خیلی بد حرف زدم, هر کس در حدی صبر و تحمل داره 

از پنجره دل خدا دید بهتری دارد