2777
2789
عنوان

شیر خشک AR

9781 بازدید | 19 پست

خانمها دختر من بیست روزشه و به خاطر رفلاکس خفیفی که داشت دکتر بهش شیر خشک ای ار داد 

ولی وقتی برای اولین بار بهش دادم شیر رو کامل برگردوند بیرون کسی دلیلش رو میدونه؟

من چهار پیمونه تو 120 سی سی اب حل مردم و همه رو خورد 

لطفا اگر چیزی در مورد شیر خشک میدونید بهم بگید چون من فقط شیر خودم رو دادم 

پسر منم شیرخشک ای ار میخوره . ببلاک ar . الان ۳ ماه  نیمشه و ۹۰ سی سی هر ۲ ساعت میخوره ک تازه دکتر میگه زیاده و بای  ۶۰ تا بخوره چون رفلاکس داره . خیییییلی زیاد دادی نگاه به نوشته روی شیرخشک نکن بچا های شیر خشکی باید مقدار کم اما تو دفعات زیاد بخورن . بچت ۲۰ روزشه نهایت ۴۵ سی سی بده ‌. ۱۲۰ تا خطرناکه . و اینکه شیرخشکشو عوض کن شابد بهش نمیوفته چون پسر من اول بیومیل ar خورد استفراغ کرد بهش نیوفتاد بهش بیلاک دادیم اوت بهش افتاد خداروشکر .

☀☀☀ "تو" صبح باش ...! من تمام شب های تاریخ را تاب می آورم ...!

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

من به دخترم دادم بخاطر رفلاکسش خیلی خوب بود ولی عزیزم ۱۲۰تا خیلیییییی زیاده معلومه نوزاد معدش کوچک نمیتونه هضمش کنه مقدار کمتر دفعات بیش‌تر 

در تاریخ9/9/99بهترین اتفاق زندگی من افتاد🙏🌺

یاعلی 

چقد زیاد دادی

۱۲۰ سی سی واسه بچه یکسالس 

اعتراف میکنم بچه که بودم بارهاخودمو به مریضی زدم که نرم مدرسه ولی هنوز تو این فکرم اون دکتری که منو معاینه میکرد برام دارو تجویز میکرد مدرکشو ازکجاگرفته بود😐🤔
پسر منم شیرخشک ای ار میخوره . ببلاک ar . الان ۳ ماه  نیمشه و ۹۰ سی سی هر ۲ ساعت میخوره ک تازه د ...

ممنونم گلم دکترم گفته هر دو وعده شیر خودم 1 وعده شیر خشک بدم چند پیمونه تو چند سی سی آب حل کنم؟

من بچم ۱۹ ماهشه 

ببلاک ای ار میدم ۱۲۰ سی سی ۴ پیمونه

اعتراف میکنم بچه که بودم بارهاخودمو به مریضی زدم که نرم مدرسه ولی هنوز تو این فکرم اون دکتری که منو معاینه میکرد برام دارو تجویز میکرد مدرکشو ازکجاگرفته بود😐🤔
ممنونم گلم دکترم گفته هر دو وعده شیر خودم 1 وعده شیر خشک بدم چند پیمونه تو چند سی سی آب حل کنم؟

نهایت نهایت۲ پیمانه ۶۰سی سی 

۴۵سی سی خورد کافیه

در تاریخ9/9/99بهترین اتفاق زندگی من افتاد🙏🌺

حواهش میکمم به ازای هر ۳۰ سی سی یه پیمانه سر صاف .

مثلا برا ۳۰ سی سی یک پیمانه شیر . 

☀☀☀ "تو" صبح باش ...! من تمام شب های تاریخ را تاب می آورم ...!