خب ابرو را اگه کاریش نداشته باشی میشه مثل گلشیفته فراهانی ..زیرشم تمیز کرده... اصلا ناهنجار نیست که ... مدل شمشیری و یا تتو و ابروهای کار شده ی دیگر، چون روی ابرو کار شده ،میشه گفت خوب نیست چون از حالت عادی در اومده. (من نمیگم خوب نیست ها..دارم میگم اگه معیارتون اینه که گفتید ،این ابروها که مثال زدم بیشتر باید ناهنجار باشن)
البته من نفهمیدم لیفت کردن ابرو یعنی چی .
در هر صورت ابرویی که مدل نداره ولی زیرش تمیزه را دوست دارند آقایون... زیر عکسای گلشیفته ،فقط خانمها دارن ایراد میگیرن.مردها میگن چقدر معصومیت و فابریکه ...راست میگن چون کاری رو چهره ش نمیکنه و طبیعی است همه چیزش..حتی سفیدی موهاشم خودش قشنگش کرده ...
بستگی به نگاه تون داره ...
مثلا خارحی ها حدود ۱۰۰ سالی هست با کک مک مشکلی ندارن و طبیعیه براشون... ماها مشکل داریم.تا مگان عروس شاهزاده انگلیس با کک مک ظاهر شد ،ملت رفتن کک مک کاشتن 😁
این بستگی به نگاه داره ... نگاه هم میشه سلیقه....
حداقل هر اسمی داشته باشه ،مضحک و خز نیست اسمش .البته اگه شما دوست ندارید یا مضحکه براتون خب دلیل نمیشه برای بقیه هم باشه...خیلی ها دوست دارند و میپسند.پس نتیجه اینکه نظرتون محترمه و برای شما مضحکه ...
در اثبات حرفم :شما چطوری میخوای ثابت کنی که مضحکه ؟ چند نفر بیان بگن مضحک نیست خوبه ؟ معیار مضحک بودن دقیقا چیه ؟ وقتی به صورتش اومده و فابریکه و سنشم اوردع پایین و معصومیت داده بهش... همین ها کافی نیست که این نوع ابرو مورد سلیقه ی عده ای باشه ؟