2777
2789
هه اگه دلت با همین خوشه تو خوبی کووووووهنورد گرامی🤣

عزیزم آخه کوهنوردی چرا باعث حساسیتت شده ؟ سنت را دیدم تو پروفایلت 16 سالته .میدونی چقدر میتونی کوهنوردی کنی .میدونی چقدر زمان پیش روت هستش ..اصلا کوهنوردی نه پز داره نه چیزی .جزو علایق فردی هستش ..شما هم کلی علایق فردی داری و قابل احترامی.

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

اینجور ابرویی

برخلاف نظر زنان  مردان گویا ابروی دخترونه و تمیز نشده می پسندن خخخ 

خیلی دیدم.

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

برخلاف نظر زنان  مردان گویا ابروی دخترونه و تمیز نشده می پسندن خخخ  خیلی دیدم.

من خودم اینجور ابرویی میپسندم، دخترونه اس و فقط لیفت شده،اینجا پرسیدم خزه؟(در معنای دِمُده) و یکی از دوستان جواب دادن خیلی مضحکه😳 تعجب میکنم، آخه شاید طبق مد نباشه ولی چرا باید مضحک و خنده دار باشه؟🤔

من خودم اینجور ابرویی میپسندم، دخترونه اس و فقط لیفت شده،اینجا پرسیدم خزه؟(در معنای دِمُده) و یکی از ...

آهان درسته .کلا خز به معنی تکرار شونده است .مثل کلیپس ها (که من البته به کلیپس زدگانم احترام میذارم ) .

ابروی این مدلی اسمش خز نیست .سلیقه است که برخی نمیپسندن و برخی دوست دارند ..

من هر مردی را دیدم این مدلی دوست داشته .از ابروی زنانه و تیز خوششون نمیاد

من خودم اینجور ابرویی میپسندم، دخترونه اس و فقط لیفت شده،اینجا پرسیدم خزه؟(در معنای دِمُده) و یکی از ...

ببین عزیزم شما نظر خواستی تو تاپیک  منم نظر شخصیمو گفتم

از نظر من هر آنچه عجیب غریب و پیرو مدهای زودگذر باشه مضحکه حالا میخواد تزریق نیم لیتر ژل باشه میخواد لنز متمایل ب سفید باشه یا هر چی...مثال انقدر زیاده ک نمیشه همشو یجا اورد. 

حالا ی زمانی ادمای بی شخصیت ب خانومایی ک ابروهاشون مث مد امروز!!!!پر دخترونه و ژورنالی بود میگفتن ابرو پاچه بزی(واقعا ببخشید برای عنوان کردن این کلمه)ولی کلا ب نظر  من همونقدر ک اون ابروهای نخخخخخ تتو شده شیطونی ترسناک و فاجعه بود این لیفتای ابرو هر تار ابرو یکی نیم متری هم افتضاحه والا طرف ب چ خوشکلی رقته خودشو شبیه..... چی بگم اخه!

بنظر من نرمال بودن و مرتب بودنه که همیشه زیباس

من ن اون تتوهای شیطونی رو قبول دارم ن این مد ابرو ژورنالی  مثلا لیفت شده رو!اسمشم بنظر من تفاوت سلیقه نیست چون میگم هر چیزی ک از حالت طبیعی خیلی دربیاد بنظرم جالب نیست سلیقه ک ی مقوله دیگس کلا

حالا  اگر شما یا هر کدوم از خانما انجام دادن امیدوارم  تاثیر مثبت رو چهرشون بذاره و راضی باشن 

...
ببین عزیزم شما نظر خواستی تو تاپیک  منم نظر شخصیمو گفتم از نظر من هر آنچه عجیب غریب و پیرو مده ...

خب ابرو را اگه کاریش نداشته باشی میشه مثل گلشیفته فراهانی ..زیرشم تمیز کرده... اصلا ناهنجار نیست که ... مدل شمشیری و یا تتو و ابروهای کار شده ی دیگر، چون روی ابرو کار شده ،میشه گفت خوب نیست چون از حالت عادی در اومده. (من نمیگم خوب نیست ها..دارم میگم اگه معیارتون اینه که گفتید ،این ابروها که مثال زدم بیشتر باید ناهنجار باشن)

البته من نفهمیدم لیفت کردن ابرو یعنی چی .

در هر صورت ابرویی که مدل نداره ولی زیرش تمیزه را دوست دارند آقایون... زیر عکسای گلشیفته ،فقط خانمها دارن ایراد میگیرن.مردها میگن چقدر معصومیت و فابریکه ...راست میگن چون کاری رو چهره ش نمیکنه و طبیعی است همه چیزش..حتی سفیدی موهاشم خودش قشنگش کرده ...

بستگی به نگاه تون داره ...

مثلا خارحی ها حدود ۱۰۰ سالی هست با کک مک مشکلی ندارن و طبیعیه براشون... ماها مشکل داریم.تا مگان عروس شاهزاده انگلیس با کک مک ظاهر شد ،ملت رفتن کک مک کاشتن 😁

این بستگی به نگاه داره ... نگاه هم میشه سلیقه‌....

حداقل هر اسمی داشته باشه ،مضحک و خز نیست اسمش .البته اگه شما دوست ندارید یا مضحکه براتون خب دلیل نمیشه برای بقیه هم باشه...خیلی ها دوست دارند و  میپسند.پس نتیجه اینکه نظرتون محترمه و برای شما مضحکه ... 

در اثبات حرفم :شما چطوری میخوای ثابت کنی که مضحکه ؟ چند نفر بیان بگن مضحک نیست خوبه ؟ معیار مضحک بودن دقیقا چیه ؟  وقتی به صورتش اومده و فابریکه و سنشم اوردع پایین و معصومیت داده بهش... همین ها کافی نیست که این نوع ابرو مورد سلیقه ی عده ای باشه ؟

ببین عزیزم شما نظر خواستی تو تاپیک  منم نظر شخصیمو گفتم از نظر من هر آنچه عجیب غریب و پیرو مده ...

راستی عکس گلشیفته را ببینید بازم. اصلا ابروهاش نیم متر نیست ! مثل ابروهای طبیعی هر دختری هست که اصلاح نکرده و کوتاه نکرده ... 

این همه بزرگنمایی در مورد گلشیفته زیاده روی بودا .ابروهای قبلیش و زمان بچگیشم ببین همینجوره 

مرسی عزیزم که وقت گذاشتی، آره لیفت بعضیارو عجیب میکنه ولی اکثرا طبیعی تر و دخترونه تر میشن، البته پیروی از هر مدی رو قبول ندارم ولی وقتی چیزی مد میشه که برام در عین مرتبی و عجیب غریب نشدن راحتی میاره انجام دادنش بنظرم خیلی خوبه، مثلا بند عینک ، که بعضیا اینجا گفتن خزه در حالی که کار من و امثال منو که عینکی هستن و دائم عینکشونو جا میذارن راحت کرده ، یا منی که وقت ندارم و ۶ماه یه بار ابرو برمیدارم و ابروهام هنوز مث زمان نوجوونیمه لیفت ابرو کارمو راحت میکنه ، البته هر تار یک متر! خب طبیعی وقشنگ نیست، یا حتی لیفت مژه برا من بشخصه فوق العاده اس، چون ارایش نمیکنم یه تغییر طبیعی تو چهرمه

خب ابرو را اگه کاریش نداشته باشی میشه مثل گلشیفته فراهانی ..زیرشم تمیز کرده... اصلا ناهنجار نیست که ...

منم جدیدا باهاش آشنا شدم، لیفت ابرو و مژه به این صورته که یه سری مواد میزنن به تارهای مو و به اون صورتی که میخوان حالتش میدن ، مثل وقتایی که ابرو رو شونه میزنید یا مژه رو فر مژه میزنید، ولی دیگه به اون حالت میمونه تا ۲ یا ۳ماه.

این الان لیفت ابرو انجام داده

خیلی طبیعیه.مثل دخترایی که ابرو نچیدن :)

تازه امروز فهمیدم معنی لیفت چیه 😁

مرسی

منم جدیدا باهاش آشنا شدم، لیفت ابرو و مژه به این صورته که یه سری مواد میزنن به تارهای مو و به اون صو ...

👌👌👌👌

عکس با سرم و امپول دارو وکوفت و...

وایی وایی تمام فامیل من از این استوری ناله ها میذارن که چشم نخورن تا عقد کنن یا بچه دار شدن یا ماشین و خونه دار بشن فرداش 8صبح عکس یه دست و سرم میذارن😷😷😷😷