وای از دست و سرمیکه بهش وصله عکس گزاشته حالم خیلی بده؟خو واقعا حالت بده چطور حال داشتی عکس بگیری استوری کنی؟بعدشمیعنی چی؟باید ما بفهمیم الان سرمگزاشتی بگیم واییی چ با کلاسسس
کلا شرح حال گذاشتن تو فضای مجازی واینکه یه اهنگ میذارن وهمدیگه رو نگا میکنن ومیخونن.ااااه به تمام معناا حالم به هم میخوره ازینا.😖😖.بابا عاشقین هرچین به مااااچه نه به ماااچچچه.حالا هر روزشونم گیس وگیس کشیه😬😏
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
کتونی مثل آل استار .....ورزشی مثل کفش هایی که میری باشگاه ......اسپرت کفشهای چرم و پارچه ای و....با پاشنه صاف یا کوتاه حدود یا کمتر از ۳ سانت که معمولا با لباس کژوال ست میشه.ولی بعضی لباسهای مهمانی ومجلسی تر رو میشه اگه تین ایجر باشید باهاش ست کنید
وخدایی که همین نزدیکی هاست و لبخند میزند به تمامی گره هایی که تصورداشتم همگی کور شده اند
میشه لطفا برای شادی روح پدرم،پدرشوهرم،خواهرزادم و پدرش یه صلوات مهمونم کنید؟❤..............................خدای من نمیدانم گاهی کجای دنیا گم ات میکنم در هیاهوی بازار … در خستگی هنگام نماز ! در وسوسه های نفس ام… نمیدانم…. اما ، گاهی تو را گم میکنم مثل کودکی که در بازار دستان مهربان مادرش را رها کرده به تماشای عروسکی مشغول است…! بعد میبیند مادرش نیست و هیچ عروسکی او را خوشحال نمیکند…! 💙💙💙💙💙💙درمانگر طب فشاری هستم،اصلاح مفاصل وماساژ پیشرفته سوالی داشتید درخدمتم 😊😊