2777
2789

کلا شرح حال گذاشتن تو فضای مجازی واینکه یه اهنگ میذارن وهمدیگه رو نگا میکنن ومیخونن.ااااه به تمام معناا حالم به هم میخوره ازینا.😖😖.بابا عاشقین هرچین به مااااچه نه به ماااچچچه.حالا هر روزشونم گیس وگیس کشیه😬😏

پیش به سوی موفقیت.هورااااااااا😍😎👸👌👍💃🙌

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

کلیپ و عکسای اسپورت قبل عروسی

وا چرا مگه چشه😐 دیگه گفتن چیزای خزو بگین نگفتن مجبوری پست بذارین😐

خدایا !خیلی ها نشسته اند پای تماشای سرنوشتم؛جوری دستانم را بگیر و بلندم کن که لحظه ی بلند شدنم تا همیشه،در خاطرشان بماند..🌱🕊🤍
انقد همه انجامش دادن چیپ شده

برا دل خودش انجام میده یه بار عروسی میکنن

مگه قراره چون همه عروسی میکنن ما نکنیم و بگیم خز شده همه انجامش دادن؟

خدایا !خیلی ها نشسته اند پای تماشای سرنوشتم؛جوری دستانم را بگیر و بلندم کن که لحظه ی بلند شدنم تا همیشه،در خاطرشان بماند..🌱🕊🤍

[QUOTE=108367784]وای از دست و سرمی‌که بهش وصله عکس گزاشته حالم خیلی بده؟خو واقعا حالت بده چطور حال داشتی عکس بگیری اس ...[/QUOT

یه بار رفتم ام آر ای گفت مثانت خالیه که خوابوندنم سرم زدن این سرمیا رو باور نکنین شاید مثانشون خالیه  

هوامو نداشتی،هوایی شدم......
برا دل خودش انجام میده یه بار عروسی میکنن مگه قراره چون همه عروسی میکنن ما نکنیم و بگیم خز شده همه ...

مد ده پونزده سال پیشه عزیزم

و از دید من بی معنی

جهالت بیش از دانایی احساس سرخوشی و امنیت ایجاد می کند.
یه سوال فرق کتونی با اسپرت یا ورزشی چیه

کتونی مثل آل استار .....ورزشی مثل کفش هایی که میری باشگاه ......اسپرت کفشهای  چرم و پارچه ای و....با پاشنه صاف یا کوتاه حدود یا کمتر از ۳ سانت که معمولا با لباس کژوال ست میشه.ولی بعضی لباسهای مهمانی  ومجلسی تر رو میشه اگه تین ایجر باشید باهاش ست کنید

وخدایی که همین نزدیکی هاست و لبخند می‌زند به تمامی گره هایی که تصورداشتم همگی کور شده اند

خانم با کفش ده سانتی مانتو تور جلو باز وکیف مجلسی اومده بود آبشار سمیرم دلم میخواست از بالا پرتش کنم تو آب

لطفا لایک نکن ممنون       براخوشبخت شدن و رسیدن به آرزوهام یه صلوات میفرستی        اللهم صلی علی محمد و آل محمد

ناخن کاشتن خزه به نظرم 

میشه لطفا برای شادی روح پدرم،پدرشوهرم،خواهرزادم و پدرش یه صلوات مهمونم کنید؟❤..............................خدای من نمیدانم گاهی کجای دنیا گم ات میکنم در هیاهوی بازار … در خستگی هنگام نماز ! در وسوسه های نفس ام… نمیدانم…. اما ، گاهی تو را گم میکنم مثل کودکی که در بازار دستان مهربان مادرش را رها کرده به تماشای عروسکی مشغول است…! بعد میبیند مادرش نیست و هیچ عروسکی او را خوشحال نمیکند…! 💙💙💙💙💙💙درمانگر طب فشاری هستم،اصلاح مفاصل وماساژ پیشرفته سوالی داشتید درخدمتم 😊😊