2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

یکیم اینکه تموم اتفاقای زندگی رو بیای توی پروفایل به نمایش بذاری. خب تو اگه شوهرتو دوست داری زندگیتو دوست داری خیلییی خوشحالی ازینکه شوهر کردی دودقیقه اون گوشیو بذار برو همینارو به شوهرت بگو.چه لزومی داره پروفایلش کنی. خب معلومه فقط میخوای به بقیه بگی..که خیلی خوشبختی. اتفاقا میگن کساییکه زیادی تو فضای مجازی عشقشونو جار میزنن کمبود محبت دارن و از رابطشون زیاد مطمئن نیستن. اینو روانشناسا میگن من نگفتم

تنها کسی که بهم گفت چی تنته؟ راننده اسنپ بود، که سر چهار راه داشت دنبالم میگشت.
لغو نصب اینستاگرام .حذف انواع و اقسام لوازم ارایشی.رنگ موی مشکی نه که همه خانما از دم زردن تو اروپاش ...

من امروزیه نمونه ازاین خزادیدم لباس نازک بالباس زیرسبز😷😷😷😷😷شلوارپارچه ای انقدم کشیده بودبالا که....

ای کاش به قلبم طلوع میکردی تااتش چشمانت برهرکسی جزمن خاموش میشد کاش🌈

اونايى كه يهو عكس پروفايلشون ميشه باباشون يا مامانشون بعد ميفهميم تولد بابا ننشونه يا روز پدر و مادره

اونايى كه هى عكس دونفرشونو استورى ميكنن

اونايى كه تو واتساپم دنبال استورى گذاشتنن

اينا اگه واتساپ قطع بشه عكسشونو از زير درمون ميندازن تو خونمون😩😩😩

ازباران مهربانترنداشتيم،بيشتركه باريد؛عين مصيبت شد...محبت بيش ازحد،مصيبت ميشودجانم؛مصيبت...

اینکه تو پروفایل تلگرامشون این متن و مینویسن (و ان یکاد اویزون میکنم به زندگیم شاید کسی در این حوالی دیده اش تنگ باشد) یا ی چی تو همین مایه ها. نصف کسایی که این و میذارن تو پروفشون از همه بدبخت ترن   

اینکه تو پروفایل تلگرامشون این متن و مینویسن (و ان یکاد اویزون میکنم به زندگیم شاید کسی در این حوالی ...

😂😂😂😩😩 خدا نكشتت

ازباران مهربانترنداشتيم،بيشتركه باريد؛عين مصيبت شد...محبت بيش ازحد،مصيبت ميشودجانم؛مصيبت...
لغو نصب اینستاگرام .حذف انواع و اقسام لوازم ارایشی.رنگ موی مشکی نه که همه خانما از دم زردن تو اروپاش ...

من همه اینکارها رو میکنم  اینستا ندارم. موهام چندین ساله مشکیه. ارایشم کرم و رژه فقط. تیپم ساده ولی در عین حال شیکه. موهامم همیشه دم اسبی میبندم  

فینگیلیش تایپ کردن درحالی که دوکلوم انگلیسی نمیتونه حرف بزنه نصفه تایپ کردن یا حرف اضافه اوردن اخر و وسط کلمات مثلا:باشع باوشع چراع 

لباسای کثیف و چروک و بوی عرق با آرایش غلیظ!خب خواهر من نصف وقتی که روی آرایش کردنت گذاشتی رو واسه نظافت بذار 

استتار کردن بوی عرق با بوی عطر و اسپری توروخدا یا عطر نزنین یاروی پوست تمیز بزنین

بیش از حد چسبیدن به شوهر