angell مدیر عضویت: 1397/09/23 تعداد پست: 2284 عنوان چی خزه؟ | مشاهده متن کامل بحث + 33144 بازدید | 607 پست این تاپیک صرفا جنبه ی فان داره و باعث میشه کمتر خز باشیم😁اول خودم میگماستوری یا پست گذاشتن از غذایی که داری میخوری🥴 1398/07/22 | 00:25 146 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
جاااانااانم عضویت: 1398/01/06 تعداد پست: 7417 چادرهم با کوله وااای اره🤐 برا سلامتی نی نی ی صلوات مهمونم کن فداتشم🥰
جاااانااانم عضویت: 1398/01/06 تعداد پست: 7417 روسری با کوله خزه ؟ ما کوهنوردان که همهش همینیم .یعنی خز بودیم همیشه ؟ :) خب عزیزم روسریو با کوله ننداز باهممقنعه با کوله خیلی مناسب تره برا سلامتی نی نی ی صلوات مهمونم کن فداتشم🥰
aar__بهار__bah عضویت: 1398/02/09 تعداد پست: 2067 یکیم اینکه تموم اتفاقای زندگی رو بیای توی پروفایل به نمایش بذاری. خب تو اگه شوهرتو دوست داری زندگیتو دوست داری خیلییی خوشحالی ازینکه شوهر کردی دودقیقه اون گوشیو بذار برو همینارو به شوهرت بگو.چه لزومی داره پروفایلش کنی. خب معلومه فقط میخوای به بقیه بگی..که خیلی خوشبختی. اتفاقا میگن کساییکه زیادی تو فضای مجازی عشقشونو جار میزنن کمبود محبت دارن و از رابطشون زیاد مطمئن نیستن. اینو روانشناسا میگن من نگفتم تنها کسی که بهم گفت چی تنته؟ راننده اسنپ بود، که سر چهار راه داشت دنبالم میگشت.
mm124 عضویت: 1398/07/02 تعداد پست: 1126 لغو نصب اینستاگرام .حذف انواع و اقسام لوازم ارایشی.رنگ موی مشکی نه که همه خانما از دم زردن تو اروپاش ... من امروزیه نمونه ازاین خزادیدم لباس نازک بالباس زیرسبز😷😷😷😷😷شلوارپارچه ای انقدم کشیده بودبالا که.... ای کاش به قلبم طلوع میکردی تااتش چشمانت برهرکسی جزمن خاموش میشد کاش🌈
mm124 عضویت: 1398/07/02 تعداد پست: 1126 واقعا...من ندارم پس با کلاسم خدارو شکر منم فک کنم باکلاسم ای کاش به قلبم طلوع میکردی تااتش چشمانت برهرکسی جزمن خاموش میشد کاش🌈
khaterkhah عضویت: 1396/09/23 تعداد پست: 1537 اینکه تا همسرشون ی گیرسرهم میخره میزارن استوری بهترین همسر دنیا واسم گیرسر خرید.ممنون اقایی🤢🤢🤢خب عزیزم وظیفشه خرجتو بده
مامانه_سلين عضویت: 1398/02/03 تعداد پست: 1102 اونايى كه يهو عكس پروفايلشون ميشه باباشون يا مامانشون بعد ميفهميم تولد بابا ننشونه يا روز پدر و مادرهاونايى كه هى عكس دونفرشونو استورى ميكنناونايى كه تو واتساپم دنبال استورى گذاشتنناينا اگه واتساپ قطع بشه عكسشونو از زير درمون ميندازن تو خونمون😩😩😩 ازباران مهربانترنداشتيم،بيشتركه باريد؛عين مصيبت شد...محبت بيش ازحد،مصيبت ميشودجانم؛مصيبت...
manvzendegi عضویت: 1398/07/03 تعداد پست: 725 اینکه تو پروفایل تلگرامشون این متن و مینویسن (و ان یکاد اویزون میکنم به زندگیم شاید کسی در این حوالی دیده اش تنگ باشد) یا ی چی تو همین مایه ها. نصف کسایی که این و میذارن تو پروفشون از همه بدبخت ترن
مامانه_سلين عضویت: 1398/02/03 تعداد پست: 1102 اینکه تو پروفایل تلگرامشون این متن و مینویسن (و ان یکاد اویزون میکنم به زندگیم شاید کسی در این حوالی ... 😂😂😂😩😩 خدا نكشتت ازباران مهربانترنداشتيم،بيشتركه باريد؛عين مصيبت شد...محبت بيش ازحد،مصيبت ميشودجانم؛مصيبت...
manvzendegi عضویت: 1398/07/03 تعداد پست: 725 لغو نصب اینستاگرام .حذف انواع و اقسام لوازم ارایشی.رنگ موی مشکی نه که همه خانما از دم زردن تو اروپاش ... من همه اینکارها رو میکنم اینستا ندارم. موهام چندین ساله مشکیه. ارایشم کرم و رژه فقط. تیپم ساده ولی در عین حال شیکه. موهامم همیشه دم اسبی میبندم
leilaa1996 عضویت: 1398/06/20 تعداد پست: 70 فینگیلیش تایپ کردن درحالی که دوکلوم انگلیسی نمیتونه حرف بزنه نصفه تایپ کردن یا حرف اضافه اوردن اخر و وسط کلمات مثلا:باشع باوشع چراع لباسای کثیف و چروک و بوی عرق با آرایش غلیظ!خب خواهر من نصف وقتی که روی آرایش کردنت گذاشتی رو واسه نظافت بذار استتار کردن بوی عرق با بوی عطر و اسپری توروخدا یا عطر نزنین یاروی پوست تمیز بزنینبیش از حد چسبیدن به شوهر
ساحلارامشم عضویت: 1398/02/24 تعداد پست: 772 وااای رژ پررررنگ خیلی خززززهدعروس بااون عروس بودنش اینقدر رژنمیکنه تواون لباش بفهممم لامصب کاربری ماه دختم الکی الکی تعلیق شد.