2777
2789

شهروند باشی ولی رفتار شهروندی نداشته باشی خزه....این شامل خیلی رفتارا و حرکات میشه 

شاید چیزی که از نظر یه سری ها خزه از نظرکسی دیگه یه رفتار مثبت باشه..مثل ابراز علاقه به شوهر و یا ماشین پرستی و نوع لباس و نوع آرایش و ازین دست .....هر کی بستگی به فرهنگ و لولش داره....

بشخصه از تمام رفتارا های ضدشهروندی ... فخرفروشی - پوشش و آرایش نامناسب ظاهر شدن تو جامعه و - فیلم های جم تی وی رو خز میدونم.

در تاریخ 99/9/9 بهترین اتفاق زندگیم افتاد.              انتقالی شغلیمو گرفتم و  نامزد شدم و اینکه صاحب یه خونه ی عالی و شیک شدم.  
من چهارمین بچه مون رو باردارم .ولی هنوز تو خیابون دست همو میگیریم یا بازوهامون و تو هم قفل میکنیم .م ...

مردم ما واس دیدن صحنه اعدام صف میبندن

اما با دیدن صحنه های عاشقونه چندششون میشه 😊

از خون جوانان وطن لاله دمیده🖤🥀 نه می بخشیم و نه فراموش میکنیم 🦁☀️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینکه تا میخوان ی ترکیه برن استوری میزارن از تو‌هواپبما هم شروع میشه

دقیقا😂😂😂یکی ازفامیلامون باوام وقرض رفت باکو ازهمون لحظه که رسیدتو پیاده روازخودش یه عکس بیحجاب رو استوری گذاشت که بفهمیمم خارج رفته خارج😐😂😂

وای یکبار یکی از دوستام یه آهنگ گزاشته بود و زیرش یه متن طولانی نوشته بود برای شوهرش،که چقدر خوبه که ...

دقیقامث زن داداشم وداداشم ماهم کلی میخندیم انگاراین زن وشوهرهمونمیبینن که زیرپست هم حرف میزنن😂😂😂😂

خب اینا ک گفتین همه خزه پس بگین طرف چی بزاره استوری؟🤔🤔 چیز دیگه ای نمی مونه که...

خب بعضی چیزا کاملا مشخصه که جالب نیست گذاشتنش

من میگم رفتی رستوران داری غذا میخوری آخه چه جذابیتی داره برای بقیه که چی خوردی

ولی اگه یه عکس از خودت بذاری از هرجایی که هستی که مشکل نداره یاحالا هرچیز دیگه

من چهارمین بچه مون رو باردارم .ولی هنوز تو خیابون دست همو میگیریم یا بازوهامون و تو هم قفل میکنیم .م ...

خز نیس بقول شوهرم لوس بازیه😁 میگه مگه اینا خونه ندارن

حالا بهت برنخوره ها....نظر بود

وای بچه ها من دارم یخ میزنم خونه ی شمام سرده؟؟😕

گــــــرگ باش!                                             هیچی دیگ همین😐                                    منم ی جایی خوندم گفتم شاید خوبه گرگ باشی، ب من چ اصن مرغ باش...تخم بزار والا😐😂