2777
2789

بنظرم من هییییچ چیزی خز نیس

هر کسی هر کاری دلش میخاد بکنه و به بقیه ازار نرسونه اصلا خز نیس...هر کاری که ادمو سرمست و شاد میکنه همون درسته نه خز!

یکی دوس داره هر چی مد میشه بپوشه

یه پیرزن دوس داره لاک قرمز بزنه و دکلته بپوشه

یکی دوس داره لحظه لحظه های زندگیشو استوری کنه

تازه عروس دوس داره تموم دیوارای توالتشو تزیین کنه

بتوچه

بمن چه

به کسی چه

ریپلای نکنین منو👍

ولی من از اون اول تا الان ب شوهرم ک دوسپسرمم بود میگفتم اقایی😔😔

تو تنها نیستی عزیزم

منم به همسرم وقتی خودمون دوتایی هستیم میگم آقایی،نه جلو بقیه😂😂🤕

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مثلا اگر اسم شناسناممون یکی از این اسم های عجق وجق باشه چی کارش کنیم دیگه 🤦‍♀️🤕😁

شما اگر خودتون اسم عجق دجق دارین نه تنها خز نیستید بلکه  باکلاسید😁

آخه جدیدیا برا  بچه هاشون اسم عجق وجق میذارن

یا که منطورت از عجق وجق چیز دیگست😁

پایی ک تکون میخوره😑 ولی عزیزان غذا خز نیست بلخره اینستا برای همین کارای چرته ک سرت مشغول باشه

خب اره.شاید حق با شما باشه

ولی من معنیشو نمیفهمم اصلا

اجازه بده قانع نشم😁

دیگه تاپیک داره رو به عقده گشایی میره الان دیگه هرکی مخالف سلیقه بقیه رفتار کنه خز حساب میشه....اصلا معلوم نیست بعضیاتون از سر حرس دارین حرف میزنین!!!

1-طرف تو امضاش به صورت محسوس و نامحسوس کل نینییسایتی هارو به فش و توهین و تحقیر بسته بعد نوشته چقد بیفرهنگید خبببب قشنگگگگ خودت اگه بافرهنگ بودی که تو امضات فحش نبود                  2-خداوکیلی کیی مثل من این کاربری هشتمشه ؟ با دوتا خط خودم با دوتا ایمیلم با سه تا از خط های فادرم با خط مامیم ثبت نام کردم این خطو مسجد رایگان داد .بیینم کی این میترکه!!!  (ولی نترکونین این خط تبرکه اون دنیا باس جواب بدین)                                        4-کلام اخررممم اینه که بابا خدا بمون عقل و درک داده که ازش استفاده کنیم به هرچی میخوایم شک کنیم و تجزیه و تحلیل و تفسیرش کنیم اگه قرار بود برامون دیکته کنه که بمون عقل نمیداد... !                                            

خانماااااااا دقت کنین هر دوره ی زمانی یه سری ویژگی های خاص خودشو داره و هردوره یه چیزی مد میشه و پوشش افراد تحت تاثیر اون هست پس نمیشه گفت خز 

ولی اگه بخواییم درباره ی خز بودن رفتار بگیم نمونه زیاده مثلا اینکه اولین نفر تو خانواده و فامیلت باشی که رفتی دانشگاه برات جذابیت داره هی میخوای بفهمونی به ادما حتی مجازی که من دانشجوعم درس دارم  باید کارای مربوط به دانشگامو بکنم😀😀 انگار کسی  تاحالا دانشگاه نرفته یا تو اطرافیانش ندیده😂😂😂 نمونه برا خز بودن زیاده ولی این فعلا تو صدر لیست خزاس😂😂😂 یادم بیاد مینویسم 

وی همچنان در سایت مجازی در حال گنده ....ی میباشد #طبل توخالی 😎😉 انگشت مکن رنجه به در کوفتن کَس. تا کَس نکند رنجه به در کوفتنت مشت .
اتفاقا من اکثر پستام از دستپختمه همراه با دستور خیلی هم مفید خیلی هم عالی بقیه هم کیف میکنن😊😊

کار خوبی میکنی هرچی حالتو خوب میکنه انجام بده مگ نمیگن حرف مردم برات اندازه پشیزی مهم نباشه؟ خب پس راحت زندگی کن

1-طرف تو امضاش به صورت محسوس و نامحسوس کل نینییسایتی هارو به فش و توهین و تحقیر بسته بعد نوشته چقد بیفرهنگید خبببب قشنگگگگ خودت اگه بافرهنگ بودی که تو امضات فحش نبود                  2-خداوکیلی کیی مثل من این کاربری هشتمشه ؟ با دوتا خط خودم با دوتا ایمیلم با سه تا از خط های فادرم با خط مامیم ثبت نام کردم این خطو مسجد رایگان داد .بیینم کی این میترکه!!!  (ولی نترکونین این خط تبرکه اون دنیا باس جواب بدین)                                        4-کلام اخررممم اینه که بابا خدا بمون عقل و درک داده که ازش استفاده کنیم به هرچی میخوایم شک کنیم و تجزیه و تحلیل و تفسیرش کنیم اگه قرار بود برامون دیکته کنه که بمون عقل نمیداد... !                                            
من چهارمین بچه مون رو باردارم .ولی هنوز تو خیابون دست همو میگیریم یا بازوهامون و تو هم قفل میکنیم .م ...

خز نیست عزیزم،خیلی هم خوبه😍کی بدش میاد عشق و احترام دونفر رو ببینه

به اینکارا نمیگن خز،بعضیا جلفن

من لایو گذاشتن آدمای معمولی خز وخنده دار میدونم.ادمای معروف به کنار.ولی مثلا که چی طرف داره قلیون می ...

منم موافقم،بعد مثلا یک نفر داره لایوشو تماشا میکنه،جالب ترش اینه لایوشم سیو میکنه😁