بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بعضی چیزا واقعا کمبوده ب نظرم و خیلی خز هر چیز ب اندازش ک نباشه خزه مثلا خط چشم کم و فقط شرایط خاص قشنگه ولی هر روز و از ابرو نا زیر چشم ب درازا ع اینجا تا خیابون خزهه
من تز ست مادر دختری اصلا خوشم نمیاد ، چرا باید لباس بچه شبیه مادرش باشه
یادمه چند سال پیش توی اتوبوس داشتم از شهرمون میرفتم یه شهرستان دیگه، یه سری آدمم تو اتوبوس بودن بنده خداها روستایی بودن، بعد یه مادر تو شون بود لباس عروسیو همونجا تو اتوبوس پوشیده بود، دخترشم حدودا ۴ سالش بود، از سر پارچه اضافی لباس مادرش یه پیراهن براش دوخته بودن، اونموقع من دلم خیلی براشون سوخت، اما الان که میبینم مد شده میگم اصطلاح ست میکردیم وقتی ست مادر و دختری مد نبود، واقعا مصداق اوناست😁
❤🧡💛💚💙💜 کتاب معجزه شکر گزاری روحتما بخونید و بهش عمل کنید ومنتظر یه تغییر مثبت و بزرگ تو زندگیتون باشید❤🧡💛💚💙💜
افرادی که با ما هم عقیده هستن به ما آرامش میدهند" و افرادی که مخالف با عقیده ما هستن به ما دانش... و آدمی برای لذت بردن از زندگی به آرامش نیاز دارد و برای بهتر زندگی کردن به دانش
الان ریشه موهام یه بندانگشت مشکیه بقیه ش دودیه من خزم آجی گذاشتم بعداز ماه صفر برم ریشه گیری آخه یه ...
نه حالا تا بعد صفر...خخخ. اونارو.میگم که خیای بد و شلخته دیده میشن نمیدونم منطورمو چجوری بگم. رفته زردکرده حالا نصفش دراومده عین خیالش نیست همینجوری میره عروسی
من یه بار عجله ایی رفتم بیرون جورابم خیس بود مجبور شدم کتونی رو با جوراب پارازین اونم مشکی بپوشم خواهرم چچچننننناااااااانننننننننن پاچه ایی ازم گرفت که نگو ونپرس😀
خداوندا مرا به وسیله ی فرزند و عزیزانم مورد آزمایش قرار مده🙏 برای عاقبت بخیری پسرم صلوات میفرستی مهربونم❤