2777
2789
مثلا یکی موهاش تا زیر یاسنشه بخواد صورتی کنه ع ریشه صورتی کنه ک شبی پلنگ صورتی میشع اونجوری نصفش خزه ...

این که سر موها رنگه که امبره است قشنگه. اونو.میگم که زرد کرده ریشش سیاه دراومده باید بره دوباره ریشه رو رنگ کنه

من وات ساپ میزارم وضعیتم اینستا ندارم اگه خودمم نزارم خواهرشوهرام روزانه ازم فیلم و عکس میخوان میزار ...

براشون خصوصی بفرست

و سعی کن کارهای عادی باشه و ...

پسر خواهرم بعد از گذاشتن عکسهای قهرمانی تو اینستا

کلی مریض شد و تا مدتهای طولانی نتونست راه بره چه برسه به باشگاه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من تز ست مادر دختری اصلا خوشم نمیاد ، چرا باید لباس بچه شبیه مادرش باشه

یادمه چند سال پیش توی اتوبوس داشتم از شهرمون میرفتم یه شهرستان دیگه، یه سری آدمم تو اتوبوس بودن بنده خداها روستایی بودن، بعد یه مادر تو شون بود لباس عروسیو همونجا تو اتوبوس پوشیده بود، دخترشم حدودا ۴ سالش بود، از سر پارچه اضافی لباس مادرش یه پیراهن براش دوخته بودن، اونموقع من دلم خیلی براشون سوخت، اما الان که میبینم مد شده میگم اصطلاح ست میکردیم وقتی ست مادر و دختری مد نبود، واقعا مصداق اوناست😁

❤🧡💛💚💙💜 کتاب معجزه شکر گزاری روحتما بخونید و بهش عمل کنید ومنتظر یه تغییر مثبت و بزرگ تو زندگیتون باشید❤🧡💛💚💙💜
براشون خصوصی بفرست و سعی کن کارهای عادی باشه و ... پسر خواهرم بعد از گذاشتن عکسهای قهرمانی تو اینس ...

عزیزم خدا شفاش بده اره چشم زخم خیل بده من خودم تجربه کردم

افرادی که با ما هم عقیده هستن به ما آرامش میدهند" و افرادی که مخالف با عقیده ما هستن به ما دانش... و آدمی برای لذت بردن از زندگی به آرامش نیاز دارد و برای بهتر زندگی کردن به دانش
الان ریشه موهام یه بندانگشت مشکیه بقیه ش دودیه من خزم آجی گذاشتم بعداز ماه صفر برم ریشه گیری آخه یه ...

نه حالا تا بعد صفر...خخخ. اونارو.میگم که خیای بد و شلخته دیده میشن نمیدونم منطورمو چجوری بگم. رفته زردکرده حالا نصفش دراومده عین خیالش نیست همینجوری میره عروسی

جوراب پارازین رو با کتونی بپوشن

من یه بار عجله ایی رفتم بیرون جورابم خیس بود مجبور شدم کتونی رو با جوراب پارازین اونم مشکی بپوشم خواهرم چچچننننناااااااانننننننننن پاچه ایی ازم گرفت که نگو ونپرس😀

خداوندا مرا به وسیله ی فرزند و عزیزانم مورد آزمایش قرار مده🙏      برای عاقبت بخیری پسرم صلوات میفرستی مهربونم❤  
من یه بار عجله ایی رفتم بیرون جورابم خیس بود مجبور شدم کتونی رو با جوراب پارازین اونم مشکی بپوشم خوا ...

اصلا انگار پات هی سُر میخوره ی جوریه

زان روز حذر کن که ورق برگردد... 
من عکس غذا میذارم استوری...برا اینکه شهرستانم تنهام. از سر دلتنگی. بیشترم خاهرامو دوستام میبینن. لای ...

ای جان قربونش برم...من تجربه بودن تو یه شهر غریب با مامانمو دارم.خودمون با اشپزی و فیلم دیدن حالمونو خوب می کردیم.

هرچی حالتو خوب می کنه انجام بده تا وقتی به دیگران ازار نرسوندیم حق داریم خودمون باشیم

🌹خدایا، آدم های خوب سر راهم قرار بده🌹