2777
2789

کمکم کنید اگه کسیو میشناسین تویه مشهد که دعانویس خوبی باشه شمارشو بدین مادربزرگم زندگیمو جادو کرده پیش هر فالگیری که رفتم گفته و اینکه خودمم میدونم که دعانویسه و دورش پره اجنه اس  خیلیم از من بدش میاد نیاز به کمک یه دعانویس دارم لطفا اگه میشناسین بگین

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سوره بقره رو بخون از ۱ بار تا۷ بار بنیت باطل کردن سحر

خدا تو زندگیم معجزه کرد میشه برای سلامتی و عاقبت بخیریمون صلوات بفرستین بعد ۸ سال ناامیدی پسرم نور امید شده واسه من و باباش ❤ دخترم دومین معجزه زندگیم خوش اومدی بسرنوشتمون ❤
عزيزم به اعتقادات هم احترام بزاريم و دعانويسي چون ارتباط مستقيمي با انرژي منفي و مثبت داره اثر هم مي ...

این دیگه اعتقاد نیست اتفاقا بی اعتقادیه

و تَنَت، وَطَنَم  ❤🌎
این دیگه اعتقاد نیست اتفاقا بی اعتقادیه

گفتم كه ارتباط مستقيمي با انرژي ها و باور ها داره از لحاظ روانشناسي هم ثابت شده كه چون با انرژي مرتبط هست پس ميتونه اثر بزاره چه خوب چه بد بيشترش هم به خود فرد ربط داره اين وسط بحث اين نيست كه دوسه تا خط و مس و اهن و چه ميدونم موكل و اينا نميتونن كاري كنن يا ميتونن بحث بحثه اينه كه انرژي هاي زيادي بين اون ها رد و بدل ميشه و ميدونين كه دنيا هم روي انرژي ها ميجرخه 😍😍

بله‌‌من‌یک‌کتاب‌خوندم‌که‌دعاوجادو‌اززمان‌حضرت‌سلیمان‌بوده‌‌‌ومیتوان‌هم‌راه‌درستش‌رواستفاده‌کرد هم‌غلط‌ولی‌کسانی‌که‌برای‌راه‌نادرست‌انجام‌بده‌خدواند‌اون‌دنیا.از‌اون‌افرادتقاص‌میگیره