2777
2789

کسی دخملشو کلاس تقویتی علوم‌میبره ؟ 

اگه میبره کجا خوبه یا اگه میدونید بگید قلم چی خوبه ؟ 

علومش ۲۰ هست ولی میخواد در حد تیزهوشان بخونه بگید دیگه 😢

Niki_joon_28 هستم نمیدونم چرا رمزم یادم رفت 😐 خط قبلیمم پیشم‌نبود 😐 بخاطر همین کاربری جدید درست کردم خواهرم ریپلی نکن اعصاب ندارم اگه میخوای دعوا کنی 😐

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام من دبیر علوم ابتدایی هستم 

ببین عزیزم فعلا واسه قلم چی واسه درس علوم زود

اگر میخوای تیزهوشان ثبت نام بشه 

باید ریاضی و تقویت کنی حتی اگر ۲۰ باشه 

باید بفرستی قلم چی جوری که فقط کلاس باشه 

و اینکه تا ازش سوال بشه بتونه جواب بده

و زبان هم همینطور این دو درس باید عالی باشه

زبانش الان باید در حد کلاس گرید ۳باشه

سلام من دبیر علوم ابتدایی هستم  ببین عزیزم فعلا واسه قلم چی واسه درس علوم زود اگر میخوای تیزه ...

سلام عزیزم دخترم کلاس هشتمه اره دقیقا دوست داره کلاس بره تا بتونه هر چی سوالع رو حل کنه و سریع جواب بده بخاطر همین میخوام‌ثبت نامش کنم 

قلم چی خیلی تایم کلاساش طولانیه مگه ؟

Niki_joon_28 هستم نمیدونم چرا رمزم یادم رفت 😐 خط قبلیمم پیشم‌نبود 😐 بخاطر همین کاربری جدید درست کردم خواهرم ریپلی نکن اعصاب ندارم اگه میخوای دعوا کنی 😐
سلام عزیزم دخترم کلاس هشتمه اره دقیقا دوست داره کلاس بره تا بتونه هر چی سوالع رو حل کنه و سریع جواب ...

نه کلاس ۱:۳۰تقریبا من خودم اونجا هم مشاور هستم البته ما شیراز هستیم 

اگر کلاس هشتم که خوبه علوم هم ثبت نامش کن 

نه کلاس ۱:۳۰تقریبا من خودم اونجا هم مشاور هستم البته ما شیراز هستیم  اگر کلاس هشتم که خوبه علو ...

مرسی عزیزم محبت کردی 💖💖💖💖💖